«…δια μαγείας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αιγάλω μετά την απόφαση της επιτροπής της Super League 2, που έκρινε το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ακατάλληλο και ως αποτέλεσμα το ματς με τον Διαγόρα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή το γηπεδικό και την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να απαγορεύσει τη διεξαγωγή του αγώνα της 13ης αγωνιστικής με τον Διαγόρα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 αισθάνεται την υποχρέωση να διευκρινίσει ορισμένα θέματα.

Αρχικά η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931, κατόπιν αιτήματος της Λίγκας, το προηγούμενο διάστημα προέβη στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση.

Παρά το γεγονός ότι το γήπεδο είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟ και παρά την παντελή και προκλητική αδιαφορία της απερχούσας Δημοτικής αρχής στο αίτημα μας για βελτιωτικά έργα, η διοίκηση της ΠΑΕ με δικές της ενέργειες, προχώρησε σε αμμοδιανομή σε ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο, καθώς και στην απαιτούμενη επανασπορά του.

Την Τρίτη 02 Ιανουαρίου η Επιτροπή της Λίγκας πραγματοποίησε έλεγχο του αγωνιστικού χώρου και ενώ την ίδια μέρα ορίστηκε κανονικά το «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ως έδρα του αγώνα με τον Διαγόρα, την Τετάρτη, ως δια μαγείας το γήπεδο μας κρίθηκε ακατάλληλο.

Μια απόφαση που προκαλεί σε όλους μας πολλά ερωτηματικά και δυστυχώς αναγκάζει την ομάδα μας να μετακομίσει σε άλλο γήπεδο για ένα κρίσιμο και καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος παιχνίδι.

Ως διοίκηση θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, όσο δαπανηρές και αν είναι αυτές σε δύσκολες οικονομικά εποχές και πιστεύουμε ότι η νέα δημοτική αρχή του Αιγάλεω θα σταθεί δίπλα μας, προκειμένου το «Σταύρος Μαυροθαλασσιτης» σύντομα να αποτελεί ξανά το στολίδι της πόλης μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις