Κωμικορτραγικές καταστάσεις στο Αιγάλεω

Το Σίτι πήρε προπονητή τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, υποστηρίζοντας ότι ο Νίκος Παντελής παραιτήθηκε, κάτι που ο ίδιος διέψευσε.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Αιγάλεω μετά την ήττα (1-0) από την Καλαμάτα. Η διοίκηση με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησε στην πρόσληψη του προπονητή, Απόστολου Χαραλαμπίδη που είχε απολυθεί το καλοκαίρι του 2022. Σύμφωνα με την ΠΑΕ ο Νίκος Παντελής παραιτήθηκε, κάτι που ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι απολύθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του Αιγάλεω άφησε τον Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς στον πάγκο για 13 ματς παρότι επί των ημερών του δεν υπήρξε η παραμικρή βελτίωση. Ο Παντελής σε 3 ματς συγκέντρωσε 6 πόντους με τους Κυανόλευκους και, σύμφωνα με τον ίδιο, οδηγήθηκε στην έξοδο για να έρθει άμεσα ο Χαραλαμπίδης.

Η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει ότι με σύμφωνη γνώμη του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Αντώνη Μανίκα, καθώς και του Γενικού Διευθυντή Θεόδωρου Κάντα, αποδέχεται την παραίτηση του προπονητή της ομάδας κ. Νίκου Παντέλη λόγω εντονότατης διαφωνίας περί του αγωνιστικού σχεδιασμού του συλλόγου και αφού προηγουμένως είχε γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να υπάρξει μια ομαλή σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Δυστυχώς ο τέως προπονητής μας κ. Νίκος Παντέλης, μετά το τέλος του χθεσινού (13/01) αγώνα εναντίον της Καλαμάτας, έθεσε προφορικά, ενώπιον όλης της ομάδας στα αποδυτήρια του Εθνικού Σταδίου Καλαμάτας, την παραίτηση του.

Τον ευχαριστούμε για την τεράστια βοήθεια που έδωσε στην ομάδα μας, αρχικά αποδεχόμενος πλήρως το αγωνιστικό και μεταγραφικό πλάνο που του ετέθη από τον τεχνικό και γενικό διευθυντή της ΠΑΕ. Το έργο του κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο, καθώς αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της χρονιάς, έφερε άμεση και εμφανή βελτίωση στο αγωνιστικό τμήμα και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν στο μέλλον σε ιδανικότερες συνθήκες».

Η απάντηση του Παντελή:

«Σας ενημερώνω ότι δεν έχω στείλει καμία παραίτηση στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ. Στους ποδοσφαιριστές μου μόνο ανακοίνωσα ότι θέλω να φύγω, στα αποδυτήρια, μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα και έχοντας πολλά νευρα. Με την προτροπή των ποδοσφαιριστών ανακάλεσα αυτή την απόφαση και συμφωνήσαμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε για το καλο της ομάδας. Όλα τα άλλα που γράφονται δεν με αντιπροσωπεύουν. ΑΠΌ ΠΟΤΕ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ;».

Η ανακοίνωση της πρόσληψης Χαραλαμπίδη:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ένας έμπειρος και πετυχημένος προπονητής που γνωρίζει καλά την ομάδα μας έχοντας διατελέσει προπονητής της την περίοδο 2020-22 και που έχει συνδέσει το όνομά του με εξαιρετικά αποτελέσματα και εμφανίσεις κατά την επιστροφή του City έπειτα από 13 χρόνια στη Super League 2. Ο Απόστολος Χαραλαμπϊδης αναλαμβάνει άμεσα τα ηνία του συλλόγου απο αύριο Δευτέρα με στόχο να συνεχίσει το ήδη πετυχημένο του έργο.

Ο 55χρονος τεχνικός κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε καταξιωμένες ομάδες της κατηγορίας, ενώ με Αστέρα Τρίπολης και Δόξα Δράμας έχει παρουσία στη Super League. Καλωσορίζουμε εκ νέου τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις