Κοντά σε Καραϊσκάκη ο Νέτι Μέτσε

????????????????????????????????????

Στον Καραϊσκάκη προπονείται αυτό το διάστημα ο Νέτι Μέτσε, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στη Νίκη. Ο 24χρονος μέσος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Άρτας και το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 με την φανέλα του Καραϊσκάκη.

Όπως και ο 20χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ Χρήστος Αλμπάνης.

Ο Μέτσε (1,84μ.) προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου και έγινε γνωστός όταν στα 19 του ξεκίνησε ως βασικός με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα της Super League (6 συμμετοχές) της σεζόν 2014-15. Έκτοτε ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας χαφ αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της μεσαίας γραμμής της Νίκης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Αλμπάνης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Λιόντος Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Λιβαδειάς, για να ακολουθήσει η Σχολή Ποδοσφαίρου της Άρσεναλ. Το καλοκαίρι του 2015 μάτια της Χέρενφειν τον ανακάλυψαν και του πρόσφεραν συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί στην Κ17 και στην Κ19 (35 συμμετοχές, 9 γκολ) του συλλόγου. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Αλμπάνης, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος με την πρώτη ομάδα είχε μόλις μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας και αγωνίστηκε κυρίως στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League όπου είχε 14 συμμετοχές και 7 τέρματα. Δεν αποκλείεται να έρθει με τη μορφή δανεισμού στην Άρτα, καθώς με την ομάδα της Τρίπολης τον δεσμεύει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Πηγή: Artagoal

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις