Χαραλαμπίδης: Έχουμε ποιότητα και θα πετύχουμε

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου με τη Λαμία, η οποία διεξήχθη στο ΕΑΚ και βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με σκορ 1-0, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μίλησε για το παιχνίδι, τη Λαμία, τον Ολυμπιακό και αυτά που θα κάνει η ομάδα του μέσα στις επόμενες 15 μέρες. Επίσης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για τους παίκτες που πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό, την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στον Ολυμπιακό. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ, δεκαπέντε μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα. Κατά διαστήματα δείξαμε αρκετά καλά στοιχεία, τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση.

Παίξαμε με έναν αντίπαλο που έχει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα αποκτά ρυθμό. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχει ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, ενώ θα παίξουμε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θα είμαστε έτοιμοι με τον Πανσερραϊκό».

Για τους παίκτες που πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο σημερινό φιλικό είπε: «Είναι λογικό όσο πηγαίνουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος να παίρνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ώστε να είναι έτοιμοι με τον Πανσερραϊκό».

Για την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε: «Η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ καλά. Σε μία φάση από μόνο απειληθήκαμε από ένα παιδικό λάθος, αλλά θα το διορθώσουμε κι αυτό μέσα από την προπόνηση. Θεωρώ ότι ήμασταν καλοί κι από άποψη φυσικής κατάστασης και πιστεύω ότι η ομάδα έχει και άλλα να δώσει».

Για τους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην ομάδα ανέφερε: «Ο Ροντρίγκο ήρθε αυτή την εβδομάδα. Έκανε ουσιαστικά δύο προπονήσεις. Ο Νάστος ήρθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Άρα θέλουν ακόμη κάποιο χρόνο για να ακολουθήσουν τους παίκτες που έχουν βγάλει όλη την προετοιμασία. Θα κάνουν ένα πρόγραμμα δικό τους και θεωρώ ότι σε μικρό χρονικό διάστημα θα τους έχουμε κι αυτούς έτοιμους για να μας βοηθήσουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις