Έπαιξε με πάθος έμεινε στο 0-0 με Άρη η Κ19 του ΝΠΣ Βόλος (photos)

Ύστερα από ένα δυνατό και γεμάτο πάθος παιχνίδι, η ομάδα Κ19 του ΝΠΣ Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Άρη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι διεξήχθη στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου.

Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου, καθώς θυμίζουμε πως η ομάδα είχε χάσει με 3-1 στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο στον Άλιμο.

Οι «κυανέρυθροι» αγωνίστηκαν με πάθος, πάλεψαν για τη νίκη και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είχαν πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, ενώ επιθετικά προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 60’, όταν ο Κορέλλας νικήθηκε στο τετ α τετ από τον τερματοφύλακα του Άρη.

Ο προπονητής των “κυανέρυθρων”, Στέφανος Ξηροφώτος, έμεινε ευχαριστημένος από τη διάθεση και την αγωνιστικότητα των ποδοσφαιριστών του, με την ομάδα να δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει. Διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και με την πάροδο των αγώνων θα γίνεται ολοένα και καλύτερο. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι μια νέα ομάδα, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να βγάλει αρκετή ποιότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να «διψούν» για διάκριση.

Η σύνθεση του ΝΠΣ Βόλος: Κραβαρίτης, Λίτσος, Λογαράς, Ρακής, Στεργιόπουλος, Κανελλάκης, Θεοδωρίδης (46’ Φουρίκης), Κορέλλας (89’ Αγερώτης), Σιόβας (70’ Ακριβόπουλος), Κυζιρίδης (80’ Μυλωνάς), Μπάλλας (80’ Κατσαγιώργος).

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο βοηθητικό του ΕΑΚ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις