Γ. Ντάσιος: Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο

Μετά το τέλος της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων του Ολυμπιακού Βόλου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (Τετάρτη, 16/9) στο «Ξενία Βόλου», ο Γιώργος Ντάσιος, μίλησε για το κίνητρο και την απόφαση του να μετεγγραφεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «ερυθρόλευκους», τα φιλικά, αλλά και για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του 32χρονου αμυντικού:

«Ο στόχος μου είναι ίδιος με αυτό που έχει θέσει η διοίκηση και γι αυτό ήρθα στην ομάδα. Ήταν μεγάλο κίνητρο το ότι η ομάδα πάει για άνοδο. Είχα πάρα πολλά χρόνια σε μια ομάδα (σ.σ. ΠΑΣ Γιάννινα). Για εμένα είναι ένα καινούριο ξεκίνημα και μακάρι να πάνε όλα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ήταν μεγάλη αλλαγή για εμένα. Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου ήταν έντονο, διότι προσπαθούσε να με πείσει εδώ και πάρα πολύ καιρό να έρθω. Σκέφτηκα πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Το γεγονός ότι στη διοίκηση υπάρχουν πολλά άτομα, ότι η ομάδα πάει για άνοδο, αλλά και η δυναμική του κόσμου, με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση και να έρθω στην ομάδα.

Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έχουμε παίξει κάποια φιλικά. Μπορεί να μην ήμασταν πάρα πολύ καλοί σε όλα τα φιλικά, αλλά η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα φιλικό την Παρασκευή και η επόμενη εβδομάδα είναι εβδομάδα πρωταθλήματος. Θα δουλέψουμε και πιστεύω ότι θα είμαστε 100% για αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις