Αϊβάζογλου: Με καλό γήπεδο, θα είναι περίπατος…

Για όλους και για όλα μίλησε ο Ηλίας Αϊβάζογλου στην πρωϊνή αθλητική εκπομπή του FM100. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟΤ αναφέρθηκε στο γηπεδικό, στο ενδεχόμενο μεταγραφών, στα φαβορί, στον Θωμά Γράφα και στην ανταπόκριση των Τρικαλινών στην φετινή προσπάθεια.

Αναλυτικά…

Για το γήπεδο: «Συνάντησα ένα κλίμα πολύ πιο συναινετικό και πολύ πιο ένθερμο και συνεργατικό από τον Δήμο. Θα δούμε τις επόμενες ώρες πως θα γίνει η συνεργασία για την ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα καθώς κάποια χρήματα θα βάλει ο Δήμος και κάποια η ΠΑΕ. Η όλη διαδικασία θα πάρει σύμφωνα με όλους τους κατασκευαστές δέκα μέρες αλλά επειδή όλοι οι κατασκευαστές είναι και λίγο παπατζήδες βάλτε 20 μέρες για να είμαστε μέσα. Τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε ποιος κατασκευαστής θα αναλάβει και θα πιέσω στην συνέχεια εγώ προσωπικά αφού μπήκα πλέον δυνατά στην μάχη της λύσης του προβλήματος να είμαστε έτοιμοι.».

Για την κλήρωση: «Δεν είναι απαραίτητα καλό ότι ξεκινάμε αργά εντός έδρας γιατί οι μεγάλες ομάδες είναι καλό να ξεκινούν με θετικά αποτελέσματα εντός οπότε καλό θα ήταν να υποδεχόμασταν πρώτα στην έδρα μας κάποιον αντίπαλο. Θα παίξουμε εκτός και έστω και δύσκολα θα ξεκινήσουμε καλά».

Για την αναδίπλωση Γράφα όσον αφορά τα φαβορί της κατηγορίας: «Πίσω και από τις πρώτες του δηλώσεις ξαναέβλεπα Τρίκαλα αλλά φυσικά έπρεπε να το ψάξεις λίγο. Να το ξεσκαλίσεις για να βρεις μέσα τα Τρίκαλα».

Έδωσε οκ για μεταγραφές: «Χθες συναντήθηκα με τους κ.κ. Αμανατίδη, Σαμολαδά και τον ειδικό μου σύμβουλο Ιγκόρ Κεσίδη και αποφασίσαμε ότι αριθμητικά είμαστε συμπληρωμένοι. Τους έδωσα όμως το οκ να πάμε σε ποιοτικές αλλαγές και όχι αριθμητικές. Δηλαδή ένα κρίνουν ότι πρέπει να φύγει κάποιος και να έρθει κάποιος καλύτερος εγώ είμαι μέσα. Δεν θέλω να καταντήσει η ομάδα όχλος».

Για τις διαφορές από πέρυσι: «Εκτός από το ερασιτεχνικό μου μάτι που βλέπω μία ομάδα τελείως διαφορετική, τελείως δεμένη, τελείως πειθαρχημένη και τα μηνύματα που παίρνω μέσα από τα αποδυτήρια και από τα λίγα παιδιά που ήταν και πέρυσι στο ρόστερ είναι ότι πρόκειται για άλλη ομάδα, για άλλα αποδυτήρια»

Για τις περσινές του αντιδράσεις: «Είμαι και λίγο νέος, είμαι και λίγο λιοντάρι, όλα μαζί καταλαβαίνεις…»

Για τον στόχο της ανόδου: «Από πλευράς μου οι κινήσεις μιλάνε, νομίζω ότι έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία, νομίζω ότι έχουμε τον κορυφαίο προπονητή στη κατηγορία, αν θα έχουμε και το κορυφαίο γήπεδο τότε νομίζω ότι είναι περίπατος»

Ποιους βλέπει για πιθανά φαβορί:«Αλαζονικό είναι να λέμε κατ’ αρχήν για τον εαυτό μας ότι είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα. Χωρίς να έχω εικόνα για όλους τους παίκτες και τις ομάδες θεωρώ ότι σκληρές ομάδες θα είναι η Βέροια και το Αιγάλεω»

Για τα τηλεοπτικά: «Περιμένουμε από την ΕΡΤ να αποφασίσει για τα τηλεοπτικά. Ευχή και δική μας και της ΕΡΤ είναι να πάμε σε τέσσερα τηλεοπτικά με έναν αγώνα Παρασκευή και Δευτέρα. Δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση από την ΕΡΤ και τον πόσο χρόνο θα αφιερώσει σε μία κατηγορία που και οργανωμένη καλά είναι αλλά και καλά brand names όσον αφορά ομάδες έχει»

Για χορηγικό και διαρκείας: «Δεν είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από την ανταπόκριση των Τρικαλινών επιχειρηματιών και τα διαρκείας αλλά νομίζω ότι θα ανέβουμε και εκεί. Με στεναχωρεί το γεγονός ότι συνδέουν την σημερινή διοίκηση με τις παλιότερες. Το βάζουν σε έναν κουβά και το αναμειγνύουν οπότε δεν μπορούμε να το ξεχωρίσουμε. Το τμήμα μάρκετινγκ κάνει προσπάθεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις