Σε ρυθμούς πρωταθλήματος κινείται και πάλι ο ΝΠΣ Βόλος

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει και πάλι ο ΝΠΣ Βόλος, μετά τη διακοπή της Σούπερ Λιγκ για δύο εβδομάδες, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro. Οι «κυανέρυθροι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο 14/9 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις θετικές τους εμφανίσεις.

Η ομάδα έδειξε στα παιχνίδια με Πανιώνιο και Άρη πως δεν στερείται ταλέντου, αγωνίζεται με πάθος, έχει παίκτες που «διψούν» για διάκριση, ενώ έχουν καταφέρει οι ποδοσφαιριστές σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουν μια ομάδα συμπαγή, που διακρίνεται για το ομαδικό της πνεύμα και την αγωνιστικότητά της.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Χουάν Φεράντο θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και των Χοακίν Τόρες και Σέρτζιο Τσίκα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία στο διάστημα της διακοπής να δουλέψουν στις προπονήσεις με τη νέα τους ομάδα, να γνωρίσουν τους συμπαίκτες τους και να μπουν στο κλίμα και στη φιλοσοφία της ομάδας.

Πρόκειται για δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, με τον ΝΠΣ Βόλος να περιμένει πολλά και από τους δύο.

Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τις προθέσεις του Χουάν Φεράντο, όσον αφορά την ενδεκάδα, ωστόσο, δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις