Στο Βόλο «χτυπά η καρδιά» του Παγκόσμιου τουρνουά Beach Water Polo

Η καρδιά του παγκόσμιου πρωταθλήματος Beach Water Polo θα χτυπά στον Βόλο το διήμερο 14 και 15 Σεπτεμβρίου. Η Νίκη Βόλου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την International Beach Water Polo Association διοργανώνουν τους τελευταίους για τη φετινή σεζόν αγώνες του παγκόσμιου τουρνουά, όπου θα προκύψουν και οι νικήτριες ομάδες.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Water Polo, υποδέχεται η πόλη του Βόλου 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης που συνδιοργανώνει ο Γ.Σ.Β “Η ΝΙΚΗ” με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την International Beach Water Polo Association στις 13 έως 15-09-2019 στις Αλυκές Βόλου έμπροσθεν του καταστήματος SUP CAFE, σας προσκαλούμε στον αγιασμό έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στις Αλυκές Βόλου, έμπροσθεν του καταστήματος SUP CAFE.

Το ταξίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Water Polo, ξεκίνησε φέτος από το Ικίκε της Χιλής συνέχισε στην Κέρκυρα, Ζαντάρ Κροατίας, Λεμεσός Κύπρου, Αθήνα, Χαλκιδική και η λήξη της φετινής Παγκόσμιας διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Βόλου την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, όπου θα γίνει η απονομή του παγκόσμιου πρωταθλητή, παρουσία εξεχουσών προσωπικοτήτων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις