Βόμβα: Πλαστή ενημερότητα κατέθεσε ο Απόλλων Πόντου και κινδυνεύει με αποβολή από τη S.L.2

Ο ιστορικός Απόλλων Καλαμαριάς κατέθεσε πλαστή ενημερότητα προς την ΕΠΟ και πλέον κινδυνεύει από ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών, μέχρι… αποβολή από την Super League 2.

Σεισμό στη Super League 2 και κατ’ επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκαλεί η αποκάλυψη του SDNA για την κατάθεση πλαστής ενημερότητας από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην ΕΠΟ.

Με έγγραφο που απέστειλε (σήμερα Τετάρτη) η Γενική διεύθυνση εισφορών (ΕΦΚΑ) προς τους ποδοσφαιρικούς (και μη) εισαγγελείς ενημερώνει, πως η ενημερότητα που κατέθεσε το ιστορικό σωματείο του Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 29/8 είναι πλαστή.

Τον λόγο πλέον παίρνει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ που καλείται να εξετάσει την υπόθεση και να γνωμοδοτήσει επ’ αυτής. Αν η ενημερότητα του προσφυγικού σωματείου είναι όντως πλαστή, τότε ο σύλλογος κινδυνεύει από ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα που πρόκειται να ξεκινήσει (το πιο ευνοϊκό σενάριο), μέχρι αποβολή από την Super League 2, κάτι που θα σηματοδοτήσει νέες εξελίξεις για το αν κάποια ομάδα πρέπει να πάρει την θέση του και ποια μπορεί να είναι αυτή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις