Ποινή αφαίρεσης βαθμών από το Διαιτητικό στον Απόλλωνα Πόντου

Την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών επέβαλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στον Απόλλωνα Πόντου, αν μέσα σε 5 εργάσιμες δεν εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Τρικάτζη.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

1Δέχεται την από 03.01.2024 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευαγγέλου Τρικάτζη κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 15.128,76 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των 15.128,76 ευρώ νομιμοτόκως,  πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 300 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας.

2Απορρίπτει την από 02.11.2023 αίτηση αναψηλάφησης και τους από 20.11.2023 πρόσθετους λόγους αυτής, του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Vance Sikov κατά της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις