Ανακοινώνει Μάρκο Ντούνη ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο επιθετικός, ο οποίος έκλεισε στον Ολυμπιακό Βόλου και για τον οποίο σας ενημέρωσε σήμερα το πρωί το goalpost.gr εδώ είναι ο Μάρκος Ντούνης. Αγωνίζεται, τόσο ως φορ, όσο και ως ακραίος επιθετικός και πέρυσι έκανε «γεμάτη» χρονιά στον Ηρακλή, καταγράφοντας 26 συμμετοχές στη Φούτμπολ Λιγκ, σημειώνοντας και δύο τέρματα.
Ο Ντούνης γεννήθηκε στις 9/5/1992 στην Αθήνα και το 2011 πήγε στον Πανιώνιο παίζοντας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ για τρία χρόνια με την φανέλα της ομάδας της Ν. Σμύρνης (54 συμμετοχές, επτά γκολ). Την περίοδο 2014-15 πήγε στην ΑΕΚ, με την «Ένωση» εκείνη τη χρονιά να αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ. Κατέγραψε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέντε γκολ, ενώ έπαιξε και σε έξι ματς στο Κύπελλο Ελλάδος.
Την επόμενη χρονιά πήγε στον Άρη βοηθώντας του «κίτρινους» να ανέβουν στη Φούτμπολ Λιγκ τη χρονιά 2015-16 (27 συμμετοχές, 12 γκολ), στην πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του. Στον Άρη έπαιξε άλλες δύο χρονιές (44 συμμετοχές, 10 γκολ), πανηγυρίζοντας με τους «κίτρινους» την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Πέρυσι, όπως προαναφέραμε, φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή.
Ο Ντούνης αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να προσθέτουν άλλον ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τουs, με την ομάδα να είναι πλήρης, πλέον, μεσοεπιθετικά, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να κάνουν άλλη μία υπέρβαση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις