Δόξα Δράμας: Αποσύρθηκε ο Καρασάββας

Ο Στράτος Καρασάββας με δήλωσή του ανακοίνωσε πως δε θα εμπλακεί στα διοικητικά της Δόξα Δράμας.

Η δήλωση του Στράτου Καρασάββα:

Μετά την πρώτη δημοσιοποίηση – πριν 6 μήνες περίπου – της πρόθεσης μου να ασχοληθώ με τα διοικητικά δρώμενα της αγαπημένης μου Δόξας Δράμας και μέχρι σήμερα, απέφυγα να αναφερθώ δημόσια στις οποίες διαβουλεύσεις, πρωτίστως γιατί δεν επιδίωξα κανενός είδους διαφήμιση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέχρι σήμερα Πρόεδρο της ΠΑΕ ΔΟΞΑ κ.ΜΠΥΡΟ και τον συνεργάτη του κ.ΟΤΑΠΑΣΙΔΗ, για την άτυπη – και δυστυχώς ατελέσφορη – συνεργασία μας, όλο αυτό το χρονικό διάστημα – από 13.8.2019 έως 7.9.2019 – και ιδιαίτερα τον φίλο Γιάννη, για την ανιδιοτελή προσφορά του στην Δόξα μας.
Η ενασχόληση μου με την Δόξα δεν είναι εφικτή στα πλαίσια που σήμερα διαμορφώνονται και τα οποία ξεφεύγουν από τα συμφωνηθέντα στην συνάντηση μας τον Αύγουστο στα Γιάννενα.
Το ενδιαφέρον της οικογένειας μου και των συνεργατών μου για τα διοικητικά δρώμενα της Δόξας, παύει να υφίσταται και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην αγαπημένη μας Δόξα και να μην καταλήξει σε χέρια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν έχουν πετύχει τίποτα για αυτήν, παρά μόνο να την χρεώσουν.
Ο κάθε εμπλεκόμενος με τα διοικητικά της Δόξας, χαράζει μια πορεία, εγώ την χάραξα με τον Κώστα Ευμοιρίδη και είμαι υπερήφανος για αυτήν, όπως είμαι υπερήφανος που γεννήθηκα Δοξαίος.
Όλα τα παραπάνω δεν αναφέρθηκαν με εγωιστική διάθεση, ήμουν, είμαι και θα είμαι στρατιώτης της Δόξας, της μοναδικής ομάδας που αγάπησα στην ζωή μου.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις