Απόλλων Πόντου: Καμία ομάδα δεν θα πάρει τη θέση μας

Αυστηρή προειδοποίηση που Απόλλωνα Πόντου προς όσους «βάλλουν και πάλι κατά της ομάδας, την οποία κατά τα άλλα υποκρίνονται πως υποστηρίζουν». Η σχετική (και επιθετική) ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου:

«Οι “γνωστοί – άγνωστοι” οι οποίοι και πριν ένα χρόνο αναστάτωναν τους φιλάθλους μας προοιωνίζοντας “καταστροφές” για την ομάδα μας, επιχειρούν και σ’ αυτήν την χρονική στιγμή να εκμεταλλευθούν μια φήμη και να παραπλανήσουν τον κόσμο του Απόλλωνα, διαδίδοντας πως η ομάδα μας θα υποβιβαστεί και θα πάρει την θέση της στην Super League 2 άλλη ομάδα.

Για να αποκαλύψουμε το μέγεθος των κακών τους προθέσεων δεν θα εστιάσουμε μόνον στην νομιμότητα της Π.Α.Ε. Απόλλων Πόντου -την οποία έχουμε ήδη γνωστοποιήσει και σύντομα θα αποδειχθεί- αλλά και στο γεγονός ότι καμία ομάδα χαμηλότερης Κατηγορίας δεν μπορεί να πάρει την θέση κάποιας άλλης, όταν η βαθμολογία έχει επικυρωθεί, βάσει της Προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Από αυτή και μόνον την παράμετρο γίνεται σαφές ότι βάλλουν και πάλι κατά της ομάδας, την οποία κατά τα άλλα υποκρίνονται πως υποστηρίζουν, όμως για άλλη μία φορά οι μάσκες πέφτουν.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις