Στη Γ’ Τοπική ο Ηρακλής!

Μετά το οριστικό «ναυάγιο» στο deal με τον Άρη Παλαιοχωρίου για τη συμμετοχή στη Γ’ Εθνική με «όχημα» την ομάδα της Χαλκιδικής, στον Ηρακλή εξετάζουν τις προοπτικές για την επόμενη μέρα και μία από τις σκέψεις που υπάρχουν είναι η ομάδα να αγωνιστεί στην γ’ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΜ με την επωνυμία «Ηρακλής 2015».

Για το θέμα μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, ο οποίος υποστήριξε πως βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους του Ηρακλή για να αγωνιστεί η ομάδα στην γ’ ερασιτεχνική τη νέα σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία προέγκρισης από την ΕΠΟ της επωνυμίας “Ηρακλής 2015”. Μόλις έρθει η προέγκριση θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους του Ηρακλή για τα έγγραφα που απαιτούνται. Αναμένουμε και από το Πρωτοδικείο την απόφαση επί της αίτησης που κατατέθηκε και στη συνέχεια η ομάδα θα ενταχθεί στην γ’ ερασιτεχνική, αφού πρώτα έρθουν και καταθέσουν τη δήλωση συμμετοχής. Το Πρωτάθλημα ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου. Η κλήρωση ήταν να γίνει την Παρασκευή, όμως, την αναβάλαμε και θα γίνει Δευτέρα ή Τρίτη για να ενταχθεί και ο Ηρακλής», δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο Σάββας Δημητριάδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις