Δύσκολο έργο με Πιερικό έχει σήμερα ο Θησέας

Δύσκολη αποστολή έχει ο Θησέας κόντρα στον Πιερικό σήμερα στις 16.30 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο γήπεδο της Αγριάς τον Πιερικό που για πολλούς είναι το φετινό φαβορί του 3ου ομίλου.
Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να ελέγξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης προκειμένου να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Ο προπονητής Λάκης Μπακάλης έχει στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Αποστόλης Κεφαλάς, Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Γιάννης Κυρίτσης, Μάνος Ιακωβίδης, Αποστόλης Ιωαννίδης, Θανάσης Μπόρας, Λευτέρης Γιαουπλάρι, Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Παναγιώτου, Γιώργος Γαλανόπουλος, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Σταύρος Νιαώτης, Νίκος Κοτζαθανάσης, Κώστας Οικονόμου, Βασίλης Πέτσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Ζαχαράκης, Αλέξανδρος Σιώμος, Ηλίας Βλάχος. Στο ρόστερ του Θησέα ανήκει και ο Αρκάδιος Δημητριάδης, που δεν υπολογίζεται στην δεδομένη χρονική στιγμή, λόγω του σοβαρού του τραυματισμού.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα και Κωνσταντίνο Στάικο της ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Σπύρος Πουγκακιώτης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις