Αμανατίδης: Σεβασμός σε όλους, σε κάθε ματς για νίκη

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα Περικλής Αμανατίδης μίλησε στην «Λέσχη 97,6».

Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε αρχικά για την «αναταραχή» που υπήρξε για την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο ΑΟΤ: «Στο κομμάτι της ομάδας δεν έχουμε επηρεαστεί, αν και ήταν λογικό ότι θέλαμε να ξέρουμε την κατηγορία στην οποία θα παίξουμε. Από τους αγώνες κυπέλλου φάνηκε ότι η διαφορά ανάμεσα στις δυο κατηγορίες είναι μάλλον ελάχιστη. Έτσι εμείς ως ομάδα είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε με αξιώσεις στην μεγαλύτερη κατηγορία. Δεν έγινε και κοιτάζουμε το σήμερα».

Για τον αγώνα της πρεμιέρας τόνισε: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, το ίδιο γίνεται και με τον Ιωνικό. Αλλά όταν μια ομάδα κοιτάζει ψηλά τότε δεν μπορεί παρά να έχει στόχο σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Περιμένουμε με αγωνία την έναρξη του πρωταθλήματος και νομίζω ότι είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα».

Για το αν υπάρχουν φαβορί στο πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι ικανές και θα παλέψουν για το καλύτερο. Δεν θα ξεχώριζα καμία».

Για τις απουσίες: «Δεν με απασχολούν οι παίκτες που λείπουν. Ο ΑΟΤ έχει βάθος, άρα δεν θα μείνω στην δικαιολογία ότι λείπει ο ένας ή ο άλλος ποδοσφαιριστής.»

Πηγή: sportrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις