Μόνο νίκη το σύνθημα στον Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στην Τσαριτσάνη (προαγγελία)

Στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» του Αλμυρού θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 η συνάντηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής από τον Ατρόμητο Παλαμά, οι «κυανόλευκοι» χρειάζονται τη νίκη για να μη μείνουν πίσω στη βαθμολογία και «φορτωθούν» με άγχος οι νεαροί τους παίκτες.
Τόσο η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου, όσο και η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος απηύθυναν έκκληση στους φιλάθλους του Αλμυρού και των γύρων περιοχών, ώστε να δώσουν σήμερα μαζικό «παρών» στην κερκίδα και να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές.
Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Κόκκα, Δημόπουλου, Νικογιάννη, Καραγεωργόπουλου, καθώς και του νεαρού Ντόντα που δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του. Διαθέσιμοι είναι οι: Σπύρος Πολυμέρου, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Γιώργος Πατσής, Αποστόλης Λάμπος, Βαγγέλης Αγγελής, Αργύρης Κυριάκος, Γιώργος Παπακώστας, Γιώργος Αργυρόπουλος, Κώστας Ζενούνης, Πέτρος Αγιασιώτης, Ανδρέας Δερμιτζάκης, Νίκος Φούκης, Βασίλης Ρακής, Γιώργος Τζαφλέρης, Θόδωρος Αϊδής, Ηλίας Αράπης, Αλέκος Αναστασίου, Νίκος Μπέικος, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δήμος, Αριστείδης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ευάγγελος Λαθύρης της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ βοηθοί οι Δημήτρης Τίκας και Πέτρος Κανιούρας της ΕΠΣ Καρδίτσας. Χρέη παρατηρητή ανατέθηκαν στον Γιώργο Διαμαντή της ΕΠΣ Κοζάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις