Επιτυχιών συνέχεια θέλει με Ξάνθη ο Βόλος (προαγγελία)

Στην Ξάνθη βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου για το σημερινό παιχνίδι με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 17.00 και θα υπάρχει «ζωντανή» μετάδοση από την ΕΡΤ Sports.
Θα αναμετρηθούν σήμερα δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα και οι οποίες ύστερα από τέσσερα παιχνίδια μετρούν τρεις νίκες και μία ήττα.
Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι, με τους παίκτες του Χουάν Φεράντο να παίζουν, όπως σε κάθε ματς, για το νικηφόρο αποτέλεσμα, πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλο και κυνηγώντας το γκολ στην επίθεση. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος οι «κυανέρυθροι» έδειξαν επιθετικές αρετές, δημιουργούν φάσεις για γκολ, σκοράρουν και γενικά αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Φερνάντο Ζοάο, ο οποίος στο ματς με τον ΟΦΗ υπέστη θλάση, καθώς και ο Λύρατζης. Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Καραγκιολίδης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα θα αγωνιστεί ο Ντεντάκης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελέσουν οι Δημόπουλος και Διαμαντής, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μπασόνγκ, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως και είναι ετοιμοπόλεμος. Ο Τσοκάνης θα είναι ο αμυντικός χαφ, ως εσωτερικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Μουνίθ και Μπαλογιάννης, στις πτέρυγες θα παίξουν οι Μυστακίδης (αριστερά) και Τόρες (δεξιά) με τον Γέντρισεκ να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Μελίσσας, Τσαούσης, Τσίκα, Μαξ, Ηλιόπουλος, Ατιάτ και Μάντζης.

«Σφυρίζει» ο Τζήλος
Ο Θανάσης Τζήλος της ΕΠΣ Λάρισας θα διευθύνει το σημερινό παιχνίδι. Ως βοηθοί ορίστηκαν οι Χρυσούλα Κουρομπύλια και Μιχάλης Δημόπουλος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Τέταρτος ρέφερι θα είναι ο Στάθης Γκορτίσλας της ΕΠΣ Μακεδονίας, υπεύθυνος VAR o Θανάσης Σέζος της ΕΠΣ Κιλκίς και AVAR ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Ο Γιώργος Μπίκας της ΕΠΣ Χαλκιδικής θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις