Θύμα έκπληξης έπεσε η Δήμητρα

Η Δήμητρα είναι από τις ομάδες που προβάλουν ως ένα από τα φαβορί για την πρωτιά στην Α’ ΕΠΣΘ, ωστόσο, η ομάδα της Ευξεινούπολης έπεσε θύμα έκπληξης, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ΑΕ 2002 εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό όταν σουτ του Κλίντον Κούρτι χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά, ο Στουμποβίκος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η Δήμητρα ισοφάρισε στο ξεκίνημα στο 46’, όταν σε σέντρα του Αραπίτσα, ο Κλουκουτάρας πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Παπαδόπουλος δεύτερη κεφαλιά πέτυχε το 1-1.
Αξίζει να σημειώσουμε πως από το 50’ η ΑΕ 2002 έπαιζε με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κούρτι, ωστόσο, η Δήμητρα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα.
Α.Ε. 2002: Μητράκος, Βερντόβα, Ευάγγ. Γαλάνης, Βέργος, Σταθόπουλος (46′ λ.τρ. Κουβαράς), Κόρδα, Παρίσης (89′ Δ. Φιλίππου), Πολυχρόνου, Κούρτι, Στουμποβίκος (87′ Μ. Γαλάνης), Τερλεξής (70′ Σιγκέρης).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Τσιλίγκος, Χονδρογιάννης (83′ Τετριμίδας), Ν. Βούλγαρης, Μπιρμπίλης (46′ Στεφανής), Καρράς, Θωμαΐδης (46′ Αραπίτσας), Κρανάς, Τιμπλαλέξης (74′ Σταματίου), Παπαδόπουλος, Κατής, Κλουκουτάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις