…Έφτασαν μέχρι Κύπρο οι Παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς (photos)

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε εκδρομή στην Κύπρο, διαμένοντας στην πόλη της Λεμεσού και στο ξενοδοχείο Navaria. Σκοπός αυτής της εκδρομής, την  οποία ακολούθησαν πολλοί φίλοι του Θησέα, ήταν…

…η διεξαγωγή φιλικών αγώνων και οι ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας της Αγριάς με τους αντίστοιχους του Ιδαλίου Λευκωσίας, αλλά και αυτούς της Πάφου.

Το Goalpost.gr έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει:

Στο πρώτο φιλικό με τους παλαίμαχους του Ιδαλίου Λευκωσίας (Παρασκευή, 11/9), η ομάδα της Αγριάς κέρδισε με σκορ 3-1, ενώ μετά τον αγώνα ακολούθησε δεξίωση, κατά την οποία έγιναν και απονομές, παρουσία και του Δημάρχου Ιδαλίου. Το ίδιο συνέβη και στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση με τους παλαίμαχους της Πάφου (Κυριακή, 13/9), αφού και σε αυτό το παιχνίδι ο Θησέας νίκησε με σκορ 2-1 και όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Λευκωσίας, ακολούθησε δεξίωση με απονομές.

Την προηγούμενη ημέρα (Σάββατο, 12/9) σε αίθουσα του ξενοδοχείου Navaria ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Βετεράνων «Μεσόγειος» δεξιώθηκε την αποστολή των παλαιμάχων του Θησέα, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκε από την ομάδα της Αγριάς ο παλαίμαχος διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας και του ΑΠΟΕΛ, Μάρκος Μάρκου. Σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τον Μαγνησιώτικο σύλλογο ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κυπριακής δημοκρατίας, κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού, κ. Σάββας Στούππας, ο Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Ομίλου «Μεσόγειος, κ. Γιώργος Παπαμωυσέως, ο Γενικός Γραμματέας του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Βετεράνων «Μεσόγειος», κ. Γιώργος Πεκρής, καθώς και πολλοί φίλοι Κύπριοι.

Ακολουθεί ευχαριστήρια ανακοίνωση των παλαίμαχων του Θησέα Αγριάς και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδρομή τους στην Κύπρο:

Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο των παλαίμαχων του Θησέα ευχαριστεί μέσω του Goalpost.gr ιδιαιτέρως τον κ. Γιώργο Παπαμωυσέως για την άψογη φιλοξενία».

To φωτορεπορτάζ του Goalpost.gr από την εκδρομή του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς στην Κύπρο:

palaimaxoi

palaimaxoithhsea

palaimaxoipodosfairistes

thhseas

thhseaskypros

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις