Σ. Αρσένος: Χωρίς άγχος με Πιερικό

Στο στρατόπεδο του Γυμναστικού γνωρίζουν ότι αποτελούν το αουτσάιντερ της σημερινής αναμέτρησης με τον Πιερικό στην Κατερίνη, αλλά είναι διατεθειμένοι να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους προκειμένου να μη γυρίσουν στη βάση τους με το θετικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»: «Παίζουμε με το φαβορί της κατηγορίας, με μία ομάδα ιστορική που διαθέτει γεμάτο ρόστερ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα επιδιώξουμε να διαχειριστούμε με τέτοιο τρόπο το παιχνίδι, ώστε να το φέρουμε στα μέτρα μας. Θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί…».
Σύμφωνα με τον Βολιώτη τεχνικό το θετικό για τον ΓΣΑ είναι η απουσία άγχους: «Δεν έχουμε άγχος για τον αγώνα. Προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί ενός αντιπάλου που είχε να ηττηθεί οκτώ μήνες κάτι που ασφαλώς έχει ανεβάσει την ψυχολογία μας. Γνωρίζουμε την αξία του Πιερικού και ότι αυτός έχει τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο», αλλά είμαστε διατεθειμένοι να του βάλουμε δύσκολα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις