Έρχονται… “πρώτη”, Μαρινάκης και ξένος

Η πρώτη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκη Βόλου αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με την μέρα και ώρα να ανακοινώνεται επίσημα από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ.
Τα μεταγραφικά θέματα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και μέχρι την Τετάρτη αναμένονται αρκετές ακόμα ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr,

o πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της κυανόλευκης ΠΑΕ θα συναντήσει αύριο (Δευτέρα) τον Νίκο Μαρινάκη και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα της Νίκης τη νέα χρονιά. Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στο Βόλο και να αποτελέσει το βασικό δεξί μπακ της Νίκης στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς στον Παναθηναϊκό δύσκολα φέτος θα πάρει φανέλα βασικού.
Η Νίκη Βόλου ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της ακόμη έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, τον Διαμαντή Χουχούμη, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε καλό επίπεδο.
Σε καλό δρόμο βρίσκονται επίσης και οι συζητήσεις με ξένους ποδοσφαιριστές που όπως έχουμε γράψει θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της νέας ομάδας της Νίκης Βόλου. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύναψη συμφωνίας με τον πρώτο από τους τρεις ξένους, ο οποίος αγωνίζεται στον άξονα, ως αμυντικό χαφ.
Ο ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει τον Χρήστο Τζιώρα από την περσινή ομάδα θα πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένο πως δεν θα είναι ο Μπρούνο Πινιέιρο, αλλά ούτε και κάποιος από τα ονόματα που έχουν γραφτεί. Ο Ανδρέας Πάτσης έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα του γίνει πρόταση να παραμείνει και αύριο Δευτέρα είναι πιθανό κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα από τον μεταγραφικό σχεδιασμό.
Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις