Χηνόπουλος: Σαφώς καλύτερη η Ιεράπετρα

Στη δύναμη που δίνει στον ΟΦ Ιεράπετρας ο κόσμος του στο “Βουζουνεράκειο” αναφέρθηκε μετά την ιστορική νίκη επί της Νίκης Βόλου ο Θανάσης Χηνόπουλος.

Σχολιάζοντας ότι για οποιονδήποτε αντίπαλο θα είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ιεράπετρα ο διοικητικός ηγέτης του ΟΦΙ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, αλλά και την ομάδα που τα έδωσε όλα για τη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, αλλά το δεύτερο ήταν πολύ καλύτερο. Η ομάδα μας σαφώς ήταν καλύτερη. Η Νίκη Βόλου είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε στο παιχνίδι αυτό. Μοιράστηκαν πολλές κάρτες και στις δύο ομάδες δυστυχώς, μέχρι που ήρθε ένα καταπληκτικό γκολ από τον Χιντζίδη από 40 μέτρα σχεδόν στο “Γ”, όπου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και μπήκε μέσα. Στη συνέχεια βρήκαμε τον ρυθμό μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες που έδωσαν τα πάντα, τους προπονητές μας, τους φιλάθλους και τον σύνδεσμό μας (Κουρήτες) και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον στόχο μας, που σε αυτή τη φάση είναι η παραμονή και στη συνέχεια βλέπουμε ανάλογα με τα αποτελέσματα. Έχουμε μια καλή ομάδα, που παίζει με αυτοθυσία και τα παιχνίδια στο “Βουζουνεράκειο” θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για όποια ομάδα έρθει εδώ».

Απόδοση δηλώσεωνathlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις