Όλοι στον Ολυμπιακό Β. να κάνουν την αυτοκριτική τους

Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου έφυγε πικραμένος και απογοητευμένος από τη Φιλιππούπολη, όχι τόσο για την ήττα από τη Βέροια (που ομολογουμένως τον πείραξε), όσο για τη συνολική απόδοση της ομάδας και την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι.
Από την ομάδα έλειψε η καλή κυκλοφορία της μπάλας, η γρήγορη σκέψη στο παιχνίδι, η πίεση που θα ανάγκαζε τον αντίπαλο να κάνει λάθη. Από την άλλη, για τρίτο επίσημο παιχνίδι ο Ολυμπιακός δέχεται δύο γκολ, τα οποία προέρχονται από ατομικά λάθη, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να κατανοήσουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει, το πόσο απαιτητικοί είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, το βάρος που έχει αυτή η φανέλα, να κάνουν την αυτοκριτική τους και να δουλέψουν, έτσι ώστε να διορθώσουν την εικόνα τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Πολλοί παίκτες στο παιχνίδι με τη Βέροια δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, ήταν «ωσεί παρόντες» μέσα στο γήπεδο, με την ομάδα να έχει πολλά προβλήματα λειτουργίας, συνοχής και ανάπτυξης παιχνιδιού.
Οι φορές που ο Ολυμπιακός πάτησε την αντίπαλη περιοχή ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, η ομάδα δεν μπορούσε να αλλάξει πάνω από δύο μπαλιές και εγκλωβίστηκε στο παιχνίδι της Βέροιας, η οποία περίμενε υπομονετικά πότε θα «χτυπήσει» την άμυνα του Ολυμπιακού. Και το έκανε στο τέλος, όταν οι «ερυθρόλευκοι» ρίσκαραν για να φτάσουν στο γκολ μετά το 65’, με τον Γιάννη Πασά («χρυσή» αλλαγή), να σκοράρει δύο φορές στο 84’ και στο 90’.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις