Για την πρώτη νίκη με Τσαριτσάνη ο Διαγόρας (pregame)

Την πρώτη του νίκη στη Γ’ Εθνική θέλει να πανηγυρίσει σήμερα (4 μ.μ.) ο Διαγόρας, που για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Στεφανοβικείου τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Την περασμένη Κυριακή ο Διαγόρας δεν τα κατάφερε. Ηττήθηκε στο γήπεδο των Καμινάδων από τον Ατρόμητο Παλαμά με 2-0, αν και θα μπορούσε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει μείνει με ένα βαθμό στο ενεργητικό της ύστερα από τρία παιχνίδια, αλλά αυτό δεν πτοεί κανέναν στις τάξεις της. Εξάλλου, βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Το θετικό για τον Μιχάλη Ζιώγα είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα. Έτσι, μπορεί να υπολογίζει σε 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Δημήτρης Πρίφτης, Φίλιππος Καραμπούζης, Χρήστος Σπαθής, Αποστόλης Πρασσάς, Βασίλης Λάιος, Δημήτρης Δίντσης, Σπύρος Καραπλιάγκος, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Γιάννης Σιγαλάκος, Δημήτρης Καλλιακούδας, Κώστας Καραπλιάγγος, Λάζαρος Καραμανλής, Παναγιώτης Ντάφος, Αλέκος Κουβελάς, Κώστας Αλαμάνης, Σεραφείμ Τανός, Γιάννης Καλύβας, Δημήτρης Ζιάκας.
Διαιτητής θα είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας), με Βοηθούς τους Γιώργο Παπαλίτσα (Καρδίτσας), Πέτρο Κανιούρα (Καρδίτσας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης (Μακεδονίας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις