Θεοδώρου: «Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο από την αρχή»

Η Νίκη Βόλου ανακοίνωσε ότι κάθε εβδομάδα θα ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σχετικά με τα δρώμενα της ομάδας. Οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις ξεκίνησαν από σήμερα (Πέμπτη, 24/9), τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα της Νίκης στη Γ΄ Εθνική απέναντι στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Στην αρχή της συνέντευξης Τύπου μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους δημοσιογράφους και ευχήθηκε καλή χρονιά, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των «κυανόλευκων», τη συνεργασία με τα ΜΜΕ, το γηπεδικό, το προπονητικό τιμ, την πρεμιέρα με τον Πύρασο, αλλά και τον κόσμο της ομάδας. Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής της Νίκης μίλησε για το ρόστερ της Βολιώτικης ομάδας, αλλά και για το προβλήματος της έδρας, λόγω του θέματος που είχε προκύψει ανάμεσα στην ΕΠΟ και την ΕΠΣΘ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θάνου Θεοδώρου:

«Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι. Ήταν μακριά και δύσκολη αυτή η περίοδος, μέχρι η ομάδα να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Θα έχουμε μια συνεργασία και θα συζητάμε διάφορα θέματα της Νίκης. Το γηπεδικό πιστεύουμε ότι θα λυθεί για τον κόσμο μας, αλλά και για το οικονομικό κομμάτι. Έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις. Το προπονητικό τιμ ασχολείται μόνο με το ρόστερ και δεν χρειάζεται να σκεφτεί για άλλα πράγματα. Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Μας γνωρίζει και ο Πύρασος, τον γνωρίζουμε κι εμείς. Σχετικά με το πρώτο παιχνίδι πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι για εμάς είναι σημαντική η πρεμιέρα και θέλουμε να είναι κοντά μας από την αρχή…

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την έδρα μας. Έχει γίνει προσπάθεια να γίνει ποιοτική αυτή η ομάδα. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε την ποιότητα και την εμπειρία της ομάδας και σε αυτό το κομμάτι δεν έχει ξεφύγει το μπάτζετ, απλά έχει διαφοροποιηθεί. Αν δείτε το σύνολο του ρόστερ, ακολουθήσαμε το στόχο μας. Έχουμε 20 – 22 παιδιά από την πόλη μας, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι υπάρχουν παιδιά που θα έπρεπε να είναι σε αυτή την ομάδα και για κάποιο λόγο δεν είναι. 

Ούτε εμείς θέλαμε, αλλά ούτε και η ίδια η ΕΠΣΘ ήθελε να μην είμαστε μέλη της Μαγνησίας. Υπάρχουν ενδείξεις και πίσω από αυτές μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθουμε εδώ. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα μας δοθεί η δυνατότητα να παίξουμε στην έδρα μας».

Θα ακολουθήσουν δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου, Λεωνίδα Μπίλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις