Μπίλης: «Μοναδικός στόχος η νίκη σε κάθε αγώνα»

Την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του ανέλυσε ο Λεωνίδας Μπίλης στη συνέντευξη Τύπου που από αυτή και κάθε εβδομάδα καθιερώνεται ώστε να υπάρχει από πρώτο “χέρι” ενημέρωση των φίλων της Νίκης για ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου. Ο κυανόλευκος τεχνικός παρουσιάστηκε ανυπόμονος να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αισιόδοξος πως η δουλειά που γίνεται εδώ και περίπου 2,5 μήνες θα αποδώσει καρπούς στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Λεωνίδας Μπίλης τόνισε επίσης πως μετά και τις τελευταίες προσθήκες η ομάδα είναι πλήρης, έχοντας βάθος στον πάγκο, κάτι που αποτελεί μεγάλο όπλο για τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου:

 

«Αυτό που θέλαμε στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε. Κατορθώσαμε και φτάσαμε δύο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η δουλειά μας είναι τα παιχνίδια και διψάμε για αγώνες. Ο κόσμος ήρθε να μας δηλώσει τη συμπαράσταση του. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στη Νίκη, ήρθαν για τον κόσμο της και την ιστορία της. Από την Κυριακή τους δίνεται η δυνατότητα να υπερασπιστούν το σήμα τους. Μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου θα δώσουμε μάχη, την ψυχή μας, το σώμα μας κι αν χρειαστεί και το αίμα μας. Ο κόσμος δεν θα μας αφήσει ποτέ μόνους. Τη λύση για την αναγέννηση την έδωσαν τα σπλάχνα της, δηλαδή η διοίκηση που προέρχεται μέσα από το οπαδικό κίνημα. Είμαστε έτοιμοι και θα καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια.

Για ενδεχόμενες απουσίες λόγω τραυματισμών:

«Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Ακόμα και ο Πασκούλεφ μπήκε σήμερα καλά. Οι προπονήσεις θα δείξουν ποιοι θα είναι 100% έτοιμοι για να μπουν στη μάχη από την πρώτη στιγμή. Ανεβάζει ρυθμούς και ο Θοδωρής Παπαδόπουλος».

Για τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες:

«Οι ποιοτικές προσθήκες που έκανε η Νίκη Βόλου τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου δεν είναι κάτι που πρέπει να προκαλεί εντύπωση. Γίνεται σε όλα τα πρωταθλήματα, είτε ελληνικά είτε ξένα. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα έχει ποιότητα και είναι πιο έτοιμη με τις τελευταίες προσθήκες. Πλέον υπάρχουν εναλλακτικές ποιοτικές λύσεις. Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες με καλούς χαρακτήρες, οι οποίοι βοηθούν τους νεότερους ποδοσφαιριστές. Όμως δεν κοιτάμε πρόσωπα, κοιτάμε την ομάδα και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας στα παιχνίδια».

Για τον Πύρασο και την αντιμετώπισή του την Κυριακή:

«Η ομάδα του Πυράσου είχε αξιόλογη πορεία στο περσινό πρωτάθλημα. Υπάρχει πλήρης σεβασμός γι’ αυτή την ομάδα. Εγώ πιστεύω, όμως, ότι είμαστε έτοιμοι και θα το δείξουμε την Κυριακή στις τέσσερις γραμμές. Η ετοιμότητα δείχνεται στον αγωνιστικό χώρο, δεν λέγεται στα λόγια».

Για τον σχήμα και την τακτική που έχει επιλέξει για την ομάδα του:

«Έχουμε καταλήξει σε έναν σχηματισμό, ο οποίος ταιριάζει στα χαρακτηριστικά των παικτών μας και σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Το δείξαμε αυτό και στα φιλικά. Δημιουργούσαμε φάσεις και είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Δημιουργούσαμε ευκαιρίες και ταυτόχρονα δεν αφήναμε τους χώρους πίσω, κάτι που φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που έχουν αδικηθεί:

«Υπάρχουν παιδιά που ίσως έχουν αδικηθεί, αλλά δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Δεν έχει αδικηθεί κανένας σε αυτό το κομμάτι. Αν μπορούμε να πούμε πως αδικήθηκαν κάποιοι, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι μετά το 2000, οι οποίοι δεν πήραν το χρόνο που πήραν οι υπόλοιποι. Νομίζω πως όλοι οι υπόλοιποι είχαν την ευκαιρία να δείξουν την αξία τους. 22 ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν τον ίδιο χρόνο σε όλα τα φιλικά».

Για το στόχο της πρώτης θέσης:

«Ο στόχος της Νίκης είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Δεν κοιτάμε πρόγραμμα, αν παίζουμε εντός ή εκτός. Βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι και τώρα βλέπουμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε»

Για το αν υπάρχει άγχος:

«Ο φόβος υπάρχει μέσα και στον πιο θαρραλέο πολεμιστή, αλλά όταν ξεκινάει η μάχη τα ξεχνούμε όλα. Η διοίκηση και ο κόσμος είναι εδώ και δεν φοβόμαστε τίποτα. Δουλέψαμε και δεν φοβόμαστε τίποτα. Θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις