Χάνει τη χρονιά ο Τσεμπερίδης

Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι φόβοι για τον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη στην Τρίγλια, καθώς όπως έδειξε η μαγνητική, ο έμπειρος μέσος υπέστη ρήξη χιαστού. 

Αυτές ήταν και οι αρχικές εκτιμήσεις, με την ανησυχία να επαληθεύεται και τον νεοαποκτηθέντα χαφ (πέρυσι στη Νίκη Βόλου), στον οποίο στήριζε πολλά ο Κώστας Γεωργιάδης να προκαλεί ισχυρό σοκ και να συνιστά μεγάλο πλήγμα για τη συνέχεια.

Ως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, ο Τσεμπερίδης θα μείνει 5-6 μήνες εκτός δράσης, χάνοντας ουσιαστικά το υπόλοιπο της χρονιάς.

Έτσι, οι Χαλκιδικιώτες θα πορευτούν στις θέσεις των αμυντικών χαφ κυρίως με τους Σαρβανίδη, Έππα, Λεμονή και Προύντση, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί εκτάκτως κάποιος ερασιτέχνης (κάτω των 25 ετών), αν βρεθεί κάτι αξιόλογο.

Eυχές για ταχεία επάνοδο

Η Τρίγλια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον άτυχο Τσεμπερίδη: «Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Π. Α. Ε. Π. Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ εύχεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, καλή ανάρρωση από τον τραυματισμό που υπέστη και να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους, γερός και δυνατός!».

Παράλληλα, η Τρίγλια, που μετά την ήττα από τη Βέροια στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, περιμένει την επάνοδο του Ντούνγκα, που ανεβάζει στροφές μετά τη θλάση που υπέστη.

Η ομάδα της Χαλκιδικής έδωσε φιλικό τη Δευτέρα στις εγκαταστάσεις Μάττα με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, για όσους δεν έπαιξαν ή αγωνίστηκαν λίγο στην Ημαθία.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με τα γκολ των Παπαδημητρίου και Καρτσαμπά, ενώ για τους «ψαράδες» σκόραρε ένας δοκιμαζόμενος και ο Αζούδης (για την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη δεν έπαιξαν οι Προσκυνητόπουλος, Ιγνατίδης και Γκιάτας).

Πηγή: Soccrepractor.blogspot

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις