Με στόχο την πρόκριση κόντρα στον Αιολικό (pregame)

Με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου σήμερα (16/10, 16:00) στο Δημοτικό γήπεδο Μυτιλήνης, απέναντι στον Αιολικό. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 4ης φάσης του θεσμού.

Χωρίς επτά παίκτες η Νίκη

Ο Ισαάκ Χοβέ εκτός των τεσσάρων τραυματιών (Λίτσιος, Μπαλάφας, Βοσνιάδης και Κ. Κυριακίδης) προτίμησε να ξεκουράσει και τρία από τα βασικά στελέχη της ομάδας, τους Μάνο Αποστολίδη, Λούκας Γκαρσία και Αντόνιο Ροχάνο. Μία γαστρεντερίτιδα «χτύπησε» άλλους δύο ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως να τους κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά από την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή που ακολούθησαν. Η κυανόλευκη αποστολή που έφτασε σήμερα το πρωί στο νησί της Λέσβου, αποτελείται από 16 ποδοσφαιριστές, ένας εκ των οποίων είναι ο 15χρονος Σπύρος Σταΐδης. Οι υπόλοιποι 15 είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Καρακώστας, Παγώνης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Καμπαγέρο, Μπιτσάκος, Κρουθ, Καρβούνης, Τσιώλης, Ντομίνγκεθ, Ιορδανίδης, Μασκουνιάν, Καπός.

Γρηγοριάδης: «Στόχος η πρόκριση»

«Στόχος μας είναι να πάρουμε το παιχνίδι, να προκριθούμε και να παίξουμε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών. Θέλουμε η ομάδα μας να έχει όφελος και εισπρακτικά. Δεν έχουμε εικόνα από την ομάδα του Αιολικού, όσον αφορά εμάς, είμαστε μια ποιοτική ομάδα κι έχουμε λύσεις. Πέρα από τους τραυματίες, ο Ισαάκ άφησε κάποια παιδιά στον Βόλο, προκειμένου να ξεκουραστούν, πιστεύουμε ότι τα παιδιά που είναι στην αποστολή, θα τους αναπληρώσουν επάξια. Να σημειωθεί πως μαζί μας θα είναι κι ένας γηγενής ποδοσφαιριστής, μόλις 15 ετών, ο Σταΐδης. Το παιδί έχει να κερδίσει πάρα πολλά από αυτήν την εμπειρία, μόνο που θα έρθει μαζί μας, θα μάθει πολλά, φτάνει αυτό. Του εύχομαι καλή επιτυχία και όλα να πάνε καλά», δήλωσε για το παιχνίδι ο προπονητής των τερματοφυλάκων της Νίκης Βόλου, Κώστας Γρηγοριάδης.

Κατοίκος ο άρχων της αναμέτρησης

Ο 27χρονος Δημήτρης Κατοίκος θα διευθύνει το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στον Αιολικό και τη Νίκη Βόλου. Για τον Αθηναίο ρέφερι αυτό είναι το δεύτερο ματς που θα «σφυρίξει» φέτος με το πρώτο να είναι αυτό ανάμεσα στον Ασπρόπυργο και τον Ολυμπιακό Βόλου, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν έντονα τα παράπονά τους για τη διαιτησία. Ο Δημήτρης Κατοίκος έδειξε συνολικά 10 κίτρινες κάρτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, από πέντε για κάθε ομάδα. Βοηθοί ορίστηκαν οι Αραβίδης (ΑΘηνών) και Παγουρτζής (Πειραιά).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις