Όλοι στη διάθεση του Φεράντο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Δύσκολο έργο έχει ο Βόλος στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, ωστόσο, όλοι όλοι στην ομάδα δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την κατάκτηση του θετικού αποτελέσματος. Μακριά από Βόλο οι «κυανέρυθροι» έχουν να επιδείξουν μία νίκη στην πρεμιέρα επί του Πανιωνίου στη Ν. Σμύρνη και δύο ήττες από Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ο Χουάν Φεράντο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, τόσο ο Φερνάντο Ζοάο, όσο και ο Στέργιος Δημόπουλος.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει κατασταλάξει ακόμη για την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα κι αν ο Ζοάο θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ή θα καθίσει στον πάγκο. Κι αυτό, καθώς θα πρέπει να βρει τρόπο να χωρέσουν στην ενδεκάδα οι Τόρες και Ζοάο, από τη στιγμή που ο πρώτος αναμένεται να αγωνιστεί σίγουρα, ως βασικός, τη στιγμή που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τρία γκολ σε τρία παιχνίδια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις