Επιστροφή Χριστομάνου στη Νίκη

Την επιστροφή του Αντώνη Χριστομάνου ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης. Η σχετική ανακοίνωση:

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του καλαθοσφαιριστή Αντώνη Χρηστομάνου στο έμψυχο δυναμικό της ανδρικής ομάδας του συλλόγου.

Ο Αντώνης Χρηστομάνος είναι γεννημένος στις 25/8/1990, έχει ύψος 1,97μ. και αγωνίζεται στις θέσεις “3” και “4”. Ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου και έχει πολλές εμπειρίες από τις συμμετοχές του σε τελικές φάσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων και εφήβων με την φανέλα του συλλόγου μας. Ως μέλος της ανδρικής ομάδας αγωνίστηκε μέχρι και την Α2 Εθνική κατηγορία την περίοδο 2012-2013. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού με την οποία τερμάτισε στην 3η θέση των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου καλωσορίζει έναν ακόμη ταλαντούχο αθλητή που αναδείχθηκε από τις τάξεις του και εύχεται στον Αντώνη Χρηστομάνο να έχει μία αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις