Με πάθος κόντρα στην ΑΕΚ ο Βόλος (pregame)

Στη Ριζούπολη απέναντι στην ΑΕΚ αγωνίζεται σήμερα στις 19.30 ο Βόλος, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η «Ένωση» μπορεί να φαντάζει το φαβορί της αναμέτρησης, να διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία και ποιοτικό ρόστερ, ωστόσο, οι παίκτες του Χουάν Φεράντο δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν αφήσει πίσω τις δύο σερί ήττες από Ξάνθη εκτός έδρας και Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό, δούλεψαν στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος στους τομείς όπου παρουσίασαν αδυναμίες και πάνε στη Ριζούπολη να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Ο Χουάν Φεράντο έχει εντοπίσει τις αδυναμίες και φρόντισε το τελευταίο 15νθήμερο να δουλέψει με τους παίκτες του, προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η ομάδα θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Ο Φεράντο αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-1-4-1. Την εστία θα υπερασπιστεί σ’ ένα ακόμη παιχνίδι φέτος ο Γκαραβέλης, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ένας εκ των Λύρατζη, Ντεντάκη. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Δημόπουλος και Διαμαντής. Ο Τσοκάνης θα είναι ο ανασταλτικός μέσος, με τους Μουνίθ και Μπαλογιάννη να αγωνίζονται ως εσωτερικοί μέσοι. Στη δεξιά πτέρυγα θα παίξει ο Τόρες (πρώτος σκόρερ της ομάδας με τρία γκολ) και στην αριστερή ένας εκ των Μυστακίδη, Ατιάτ. Στην κορυφή της επίθεσης πιθανόν να επιστρέψει, ως βασικός, ο Γέντρισεκ, χωρίς πάντως να αποκλείεται και η χρησιμοποίηση του Μάντζη. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ζοάο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μετά από τρεις εβδομάδες επιστρέφει στην ομάδα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Μελίσσας, Τσίκα, Φεράρι, Μαξ, Ηλιόπουλος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ.

«Σφυρίζει» ο Ζαχαριάδης
Το σημερινό παιχνίδι στη Ριζούπολη θα διευθύνει ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Αντώνη Σινιοράκη από την ΕΠΣ Χανίων και Δημήτρη Φίλο από την ΕΠΣ Βοιωτίας. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Διαιτητής VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα και βοηθός ο Ανδρέας Φωτόπουλος, επίσης από την Αθήνα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Φαντόπουλος από τον Πειραιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις