Για την πρώτη εκτός έδρας ΝΙΚΗ κόντρα στον Ιάλυσο (pregame)

Το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο θα προσπαθήσει να κατακτήσει σήμερα (20/10, 15:00, ΕΡΤ3) η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας τον Ιάλυσο στη Ρόδο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι κυανόλευκοι μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στον Θεσπρωτό, μετρούν μία ήττα (ΟΦΙ) και μία ισοπαλία (Καλαμάτα) στο πρωτάθλημα, ενώ προέρχονται από ήττα-αποκλεισμό από τον Αιολικό για το Κύπελλο. Μία ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό (20/10) παιχνίδι θα έδινε ψυχολογία και δύναμη στο βολιώτικο συγκρότημα ενώ θα παρέμενε πειστικά εντός του στόχου που είναι ο πρωταθλητισμός.

Η Νίκη Βόλου έχει ν’ ανέβει «βουνό» όσον αφορά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με το πρόγραμμα-γολγοθάς να έχει αρχίσει με το ματς Κυπέλλου στη Μυτιλήνη, θα συνεχιστεί με το σημερινό ματς κόντρα στον Ιάλυσο, με το Αιγάλεω στο Σίτι την επόμενη εβδομάδα, με τον Ιωνικό στη Νεάπολη τη μεθεπόμενη και θα ολοκληρωθεί στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα, στις 9 ή 10 Νοεμβρίου.

Ο Ισαάκ Χοβέ έχει στη διάθεσή του17 ποδοσφαιριστές καθώς οι μυϊκοί τραυματισμοί συνεχίζουν να ταλαιπωρούν αρκετές βασικές μονάδες του ρόστερ. Τελευταία «θύματα» ο Σωτήρης Μπαλάφας και ο Κώστας Κυριακίδης. Ο Λίτσιος παραμένει στα πιτς καθώς βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του ενώ ο Καρβούνης παρέμεινε στον Βόλο λόγω στομαχικών διαταραχών.

Η αποστολή που βρίσκεται από χθες στη Ρόδο αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Παγώνης, Βοσνιάδης, Σ. Κυριακίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Μπιτσάκος, Καμπαγέρο, Ντομίνγκεθ, Τσιώλης, Γκαρσία, Κρουθ, Ιορδανίδης, Μασκουνιάν, Ροχάνο, Καπός

Ψάχνει την πρώτη του νίκη και το πρώτο του γκολ ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος είχε δύσκολο πρόγραμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος που είχε ως συνέπεια τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή. Μόλις έναν βαθμό έχει συλλέξει η ομάδα της Ρόδου, από την ισοπαλία στην έδρα του με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ακολούθησαν δύο έξοδοι σε Καλαμάτα και «Σίτι» όπου οι «Τοξοβόλοι» γνώρισαν ισάριθμες ήττες.

Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη ψάχνει όχι μόνο την πρώτη της νίκη αλλά και το πρώτο της γκολ στο πρωτάθλημα καθώς έχει μείνει «άσφαιρη» στα πρώτα τρία παιχνίδια. Ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φράγκο και Ρούσσο, όμως επιστρέφει ο Πεταυράκης. Η 18μελής αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιάλυσος αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Χειμωνέττος Άγγελος, Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου, Τριποτσέρης, Γιώργου, Κώστας Χειμωνέττος, Πατινιώτης, Ρεκλείτης, Χατζηδίμπας, Αυγενικού, Κουγιός, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Σερτζίνιο, Μπαρέτας, Μαρτσάκης και Πεταυράκης.

Οι διαιτητές

Τον αγώνα Ιάλυσος-Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο «Οικομίδειο» Ιαλυσού Ρόδου, θα διευθύνει ο Θανάσης Ρούσσος από την Κόρινθο. Βοηθοί ορίστηκαν οι Θανάσης Μπουρτζοβίτης και Νίκος Τριαντάφυλλος, επίσης, από την ΕΠΣ Κορινθίας. 4ος διαιτητής θα είναι ο Τάσος Γιαννούκας από την Ένωση Δωδεκανήσου και παρατηρητής ο Γιάννης Τζίκας από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Θανάσης Ρούσσος έχει σφυρίξει ένα παιχνίδι(18/09/2019) τη φετινή σεζόν κι αυτό για τον θεσμό του Κυπέλλου. Η σύμπτωση είναι πως αυτό το παιχνίδι Κυπέλλου αφορούσε την ομάδα του Ιάλυσου και συγκεκριμένα τον αγώνα Σπάρτη-Ιάλυσος (φωτό)  που ολοκληρώθηκε με νίκη των φιλοξενούμενων με σκορ 2-0.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις