Φαβορί για “τρίποντο” ο Αλμυρός με Ποταμιά (pregame)

Θεωρητικά εύκολο έργο έχει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος υποδέχεται στις 16.00 στο στάδιο “Αθ. Ραγάζος” του Αλμυρού την Ποταμιά, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 3ο όμιλο. Οι “κυανόλευκοι” είναι το φαβορί για τη νίκη, απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.
Ο προπονητής του ΓΣΑ Στέλιος Αρσένος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αλέκου Αναστασίου και των τραυματιών Παπακώστα, Κόκκα, Ρακή, Δημόπουλο.
Στη διάθεσή του είναι οι: Σπύρος Πολυμέρου, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Ρωμανός Χαρχαλάκης, Γιώργος Πατσής, Αποστόλης Λάμπος, Βαγγέλης Αγγελής, Αργύρης Κυριάκος, Νίκος Καραγεωργόπουλος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Βασίλης Ντόντας, Δημήτρης Δημηνάς, Κώστας Ζενούνης, Πέτρος Αγιασιώτης, Ανδρέας Δερμιτζάκης, Νίκος Φούκης, Γιώργος Τζαφλέρης, Θόδωρος Αϊδής, Ηλίας Αράπης, Νίκος Μπέικος, Σταύρος Βουρδάκης, Δημήτρης Δήμος, Βασίλης Νικογιάννης, Αριστείδης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαργιόλας, έχοντας βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα και Αποστόλη Καλογριανίτη. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ από την ΕΠΣ Λάρισας είναι ο παρατηρητής διαιτησίας Δημήτρης Τζιόλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις