Αναγκαστικό ρεπό για Ολυμπιακό Βόλου

Για τον Ολυμπιακό Βόλου το πρωτάθλημα της Football League αρχίζει στις 4 Οκτωβρίου, όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Ζάκυνθο στο νησί του Ιονίου. Ως γνωστόν, το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή 27/9 αναβλήθηκε, καθώς η ομάδα των Σερρών δεν πήρε…

…πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού αύριο Κυριακή θα έχουν ρεπό, ενώ σήμερα Σάββατο 26/9 θα υπάρξει οικογενειακό δίτερμα στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θέλει να δει από τους παίκτες του να εφαρμόζουν μέσα στο γήπεδο αυτά που διδάσκονται στις προπονήσεις, τόσο όσον αφορά την ανασταλτική λειτουργία, όσο και την επιθετική.
Ο Ντιέγκο Λεόν συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάζονται κανονικά.
Όπως έχουμε τονίσει, η αναβολή του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό είναι ωφέλιμη για τον Ολυμπιακό, καθώς θα αποθεραπευτούν πλήρως οι τραυματίες (Λεόν, Διαμαντόπουλος) και θα είναι σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας οι παίκτες που ήρθαν αργότερα στην ομάδα (Γουόρντεν, Πολύζος, Ντεπέτρις, Νάστος).
Βέβαια, στον Ολυμπιακό δήλωναν έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο, είναι διαφορετικό να πηγαίνεις σε μια… μάχη με όλα τα όπλα στην «φαρέτρα» σου.
Το μόνο αρνητικό για τον Ολυμπιακό, εν όψει της αναμέτρησης με τη Ζάκυνθο για την 2η αγωνιστική, το γεγονός ότι η ομάδα του Ιονίου θα έχει ένα επίσημο ματς στα πόδια της, αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αν και στην αρχή του πρωταθλήματος καμία ομάδα δεν έχει αποκτήσει ρυθμό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις