Καϊμπαλίδης: Μεγάλο ψέμα…

Τη δική του θέση όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους δεν έδωσε παρών στα εκτός έδρας παιχνίδια της Νίκης, κατέθεσε με τηλεφωνική του παρέμβαση στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM και στην εκπομπή «Ισορροπίες», ο Τέλης Καϊμπαλίδης. Ο πρώην Γενικός Αρχηγός της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε εισιτήριο στο όνομά του για να μεταβεί στη Ρόδο και αυτό γιατί ο κ. Στύλας εκτίμησε πως έτσι θα κάνει οικονομία η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Καϊμπαλίδης στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM:

«Κατ’ αρχήν είμαι εκνευρισμένος γιατί πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Πριν πω οτιδήποτε θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Παπακωνσταντίνου, τον κ. Βενέτη, τον κ. Φάτση για την τιμή που μου κάνανε να μου δώσουν τη θέση του Γενικού Αρχηγού σ’ αυτή την ιστορική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξε».

Για τους λόγους που δεν έδωσε παρών στα εκτός έδρας παιχνίδια της Νίκης: «Στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα είχα οικογενειακό θέμα που έχει να κάνει με σοβαρό πρόβλημα υγείας, κάτι που εξήγησα πέντε μέρες πριν τον αγώνα με την Ιεράπετρα. Πριν το παιχνίδι με την Καλαμάτα, την Τετάρτη, ο κ. Ρήγας Στύλας μου είπε ότι δεν με έβαλε στην αποστολή (σ.σ. για τη Ρόδο) για να γλιτώσουμε κανένα έξοδο. Προσέξτε όμως, εν αγνοία της διοίκησης. Τη Δευτέρα μιλάω με τον κ. Παπακωνσταντίνου και δεν γνώριζε τίποτα και μου είπε πως αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει. Πριν ξεκινήσει η κουβέντα, το πρώτο πράγμα που του είπα ήταν  Αν δεν με χρειάζονται ή αν δεν χρειάζονται Γενικό Αρχηγό δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μου απάντησε πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα.

Δεν είχαν βγάλει ούτε εισιτήριο, αυτό που λένε, ούτε τίποτα. Εγώ ήμουν διαθέσιμος να πάω. Και με ειρωνική διάθεση στην ερώτηση του κ. Στύλα αν θα πήγαινα στην Μυτιλήνη του απάντησα: ας μην μπούμε σε έξοδα… Επαναλαμβάνω εν αγνοία της διοίκησης.

Δεν θέλω να βγαίνω στα ραδιόφωνα, το γνωρίζετε προσωπικά αυτό καθώς μου έχετε πει πολλές φορές να βγω και δεν βγαίνω, όμως αυτό που άκουσα σήμερα είναι μεγάλο ψέμα»

Ο Τέλης Καϊμπαλίδης ρωτήθηκε αν είχε εκδοθεί εισιτήριο στο όνομά του για το ταξίδι στη Ρόδο: «Όχι δεν ισχύει αυτό. Επαναλαμβάνω, ο κ. Στύλας, την Τετάρτη, πριν το παιχνίδι με την Καλαμάτα μου είπε πως δεν με έβαλε στην αποστολή για οικονομικούς λόγους. Εν αγνοία της διοίκησης. Όταν το έμαθε ο Αλέξης (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) έπαθε πλάκα. Η διοίκηση διαθέτει κι έχει βάλει του κόσμου τα λεφτά, είναι προς τιμήν της και είναι τιμή της Νίκης Βόλου που έχει αυτή τη διοίκηση. Μη με βάζουν στη διαδικασία να αποδεικνύω κάθε μέρα ότι δεν είμαι ελέφαντας. Σας ορκίζομαι σ’ ότι έχω πιο ιερό.

Έχουν γίνει κι άλλα πράγματα αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα. Το κλείνω εδώ γιατί αυτή τη στιγμή προέχει το καλό της Νίκης Βόλου. Έχω παίξει μπάλα σ’ αυτή την ομάδα, την τίμησα και γι’ αυτό θεωρώ τιμή μου που την υπηρέτησα από τη θέση του Γενικού Αρχηγού»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις