Επιστροφή με ΝΙΚΗ στα Φάρσαλα (pregame)

Μετά από μία μακρά περίοδο προετοιμασίας και πολλών φιλικών αγώνων ήρθε η ώρα για επίσημη αγωνιστική δράση. Η πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής «έκρυβε» μαγνησιώτικο ντέρμπι με τον Πύρασο να φιλοξενεί τη Νίκη Βόλου στα Φάρσαλα (27/09, 16:30), ελέω άστοχων ενεργειών της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΣΘ.

Οι φίλοι των δύο συλλόγων είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στο νομό Λάρισας για να δουν και να στηρίξουν τις ομάδες τους και μάλιστα χωρίς να επιτρέπονται οι οργανωμένες μετακινήσεις!

Οι στόχοι των δύο ομάδων μπορεί να είναι διαφορετικοί αλλά όταν από τις 17 υποβιβάζονται οι οκτώ, τότε ο πρωταθλητισμός από το στόχο της παραμονής δεν έχει μεγάλη απόσταση.

Η Νίκη με τις τελευταίες μεταγραφικές προσθήκες «φωνάζει» πως θέλει να είναι περαστική από την κατηγορία. Για την ομάδα που στοχεύει στην πρώτη θέση τα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών είναι λίγα, οπότε δεν γεννάται ζήτημα πως οι κυανόλευκοι του Λεωνίδα Μπίλη θα «ματώσουν» για τους τρεις βαθμούς.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Βέργος, Γρηγοριάδης, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κόλα, Κολημήτρας, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Κυπτίου, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Νάκας, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας

Στην αντίπερα όχθη ο Πύρασος μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι. Η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου έχει αγωνιστική ταυτότητα και στηρίζεται στο πάθος, τη δύναμη και την ταχύτητα, στοιχεία που δυσκολεύουν τον κάθε αντίπαλο να την καταβάλλει.

Ο τεχνικός του Πυράσου επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για την αποστολή στα Φάρσαλα η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σπύρο Χαλάτση, Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε, Θανάση Μπόρα, Κώστα Καραλόπουλο, Χρήστο Πλασταρά, Δημήτρη Στεφανή, Βίκτωρα Κουρτέλη, Αρκάδιο Δημητριάδη, Χρήστο Κόκκαλη, Φάνη Μαλακασιώτη, Κωνσταντίνο Βαγγελάκο, Αλέξανδρο Αναστασίου, Νίκο Κοτζαθανάση, Θανάση Καρακώστα, Κώστα Τσιουρέλη, Παναγιώτη Κοντοβά, Σταύρο Σαμαρά, Γιάννη Καψιώτη και Σωτήρη Χατζητρακόσια.

Ο Δημήτρης Ψυχούλας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Παγουράς και Δημήτρης Φίλος, όλοι από την Ένωση Βοιωτίας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιάννης Καλύβας από τη Φθιώτιδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις