“Έσπασε” το… ρόδι και ο Σούλης Παπαδόπουλος

Ο Ολυμπιακός Βόλου την περασμένη Κυριακή νίκησε με 2-1 τον ΟΦ Ιεράπετρας, σημειώνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Ο 52χρονος τεχνικός ξεκίνησε με το… δεξί την τέταρτη θητεία του, ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου. Να τονίσουμε, πως στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού στις προηγούμενες θητείες του στην ομάδα, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν είχε να επιδείξει νίκες.
Την περίοδο 2007-08 στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της Εθνικής μας επετείου, ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Σούλη στον πάγκο του είχε παραχωρήσει ισοπαλία 1-1 στο Χαϊδάρι για τη Football League. Ο Βραζιλιάνος Φονσέκα είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους» στο 16’ για να ισοφαρίσει ο Λαμπρόπουλος στο 83’.
Στις 21 Οκτωβρίου 2012 στο ματς με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας ο Ολυμπιακός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του στο 90’ (2-2). Προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τους Στουρνάρα και Ογιαρμπίντε, για να ισοφαρίσει δις ο Πανσερραϊκός με τους Κόντο και Γκουγκουλιά στο 90’.
Στις 19 Οκτωβρίου 2015 ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο Μενίδι με 0-1 με γκολ του Ντεπέτρις στο 44’, για να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης (1-1) από τον Αθανασίου στο 85’.
Τελικά, η τέταρτη φορά ήταν και τυχερή για τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος οδήγησε σε νίκη τον Ολυμπιακό, «σπάζοντας» ένα σερί τριών ισοπαλιών, κάθε φορά που αναλάμβανε στο παρελθόν προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις