Λ. Μπίλης: «Μίλησε η ψυχή της Νίκης»

Μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου, η οποία διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Φαρσάλων για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της Νίκης, ο Λεωνίδας Μπίλης μίλησε για το παιχνίδι, τον κόσμο, το βαρύ αγωνιστικό χώρο, τα γκολ που προήλθαν από λάθη, αλλά και για τους Κοτίτσα και Νάκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης:

«Κερδίσαμε έναν αντίπαλο που αγωνίστηκε σθεναρά, το άγχος της πρεμιέρας, το γήπεδο και την αντίδραση μετά το γκολ. Η ουσία είναι αυτή που μετράει. Οι παίκτες έδειξαν τον χαρακτήρα τους. Πρώτη φορά έγινε τέτοια συσπείρωση του κόσμου από την ώρα που ξεκινήσαμε με τέτοιο πάθος και ένταση. Η νίκη είναι αφιερωμένη από τα παιδιά και από εμένα στα τρία παλικάρια που ήρθαν και μας εμψύχωσαν, τους αρχηγούς του οπαδικού κινήματος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής.

Όταν αγωνίζεσαι σε ένα τέτοιο βαρύ γήπεδο, μοιραίο είναι τα γκολ να προέλθουν από λάθη. Εμείς πετύχαμε ένα ωραίο τέρμα, ενώ τα άλλα δύο γκολ, ένα από εμάς και ένα από τον Πύρασο, προήλθαν από λάθη. Ακόμα και για έμπειρους παίκτες, όπως ο Σταυράκης και ο Παπαδόπουλος, όταν είναι τόσο βαρύς ο αγωνιστικός χώρος είναι επικίνδυνο να κάνουν λάθη. Εκεί θα μιλήσει η ψυχή, το νεύρο, η αποφασιστικότητα και το ποιος θέλει πιο πολύ το αποτέλεσμα. Με τη βοήθεια του κόσμου φάνηκε ότι το αποτέλεσμα το ήθελε η Νίκη.

Ρισκάραμε με τον Κοτίτσα. Θεωρώ ότι δεν έχει τίποτα, απλά είχε να παίξει καιρό και έπρεπε να μπει από την αρχή για να πάρει τα μέτρα του. Αισιοδοξώ ότι δεν είναι κάτι. Ο Νάκας χτύπησε στο τέλος. Τα μαρκαρίσματα ήταν επικίνδυνα και βαριά. Δεν έχω γνώμη. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του και θα δούμε στην πορεία».

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις