Χωρίς προβλήματα ο Βόλος κόντρα στον Παναιτωλικό

Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θέλει να βάλει ο Βόλος στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι «κυανέρυθροι» θα επιδιώξουν να επιτρέψουν στις επιτυχίες, ύστερα από πέντε σερί ήττες που τους έχουν καθηλώσει στους εννέα βαθμούς (ισοβαθμούν στη 10η θέση της κατάταξης με τον Παναθηναϊκό).

Είναι γεγονός πως στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λαμία, στο οποίο ο Βόλος ηττήθηκε με 1-0 την περασμένη Δευτέρα, η εμφάνιση της ομάδας ήταν κακή, τα λάθη πολλά, τα οποία στοίχισαν την ήττα. Ωστόσο, δίκαια οι «κυανέρυθροι» διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Τσαμούρη, ο οποίος στο 30’ δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Βόλου, όταν ο Σκόνδρας «γκρέμισε» μέσα στην περιοχή τον Γέντρισεκ και ενώ σ’ εκείνο το χρονικό σημείο το ματς ήταν στο 0-0.

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό η νίκη είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Χουάν Φεράντο, οι οποίοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η τεχνική ηγεσία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ο Βόλος κόντρα στον ουραγό Παναιτωλικό, ο οποίος δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις