Νικητής στο ντέρμπι της Μαγνησίας, ο Θησέας Αγριάς

Ο Θησέας Αγριάς πήρε το ντέρμπι της Μαγνησίας, επικρατώντας στο δημοτικό γήπεδο Αγριάς, με 1-0 επί του ΓΣ Αλμυρού. Σε ένα δυνατό παιχνίδι, με δύο επιθετικές ομάδες (σ.σ. των Λάκη Μπακάλη και Στέλιου Αρσένου), η ομάδα της Αγριάς κατάφερε να χαμογελάσει «πρώτη», με το τέρμα που πέτυχε στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά και να κατακτήσει στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Γιαουπλάρι άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά στο 10′, ενώ το σουτ του Βουρδάκη στο 19′ εξουδετερώθηκε από την άμυνα των γηπεδούχων επάνω στη γραμμή. Στο δεύτερο μέρος, οι Βλάχος, Ιωαννίδης, Ζενούνης, Δεμιρτζάκης και Βουρδάκης προσπάθησαν να σκοράρουν, αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Επίσης, στο 78′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι των γηπεδούχων, ζητώντας πέναλτι, το οποίο δεν δόθηκε από το διαιτητή του αγώνα, κ. Βασίλη Τσιγαρίδα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Σκόρερ: 10′ Γιαουπλάρι.
Διαιτητής: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Λιτοσελίτης, Δόσκορης (Φθιώτιδας).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Ν. Βαν Ντε Γουίχε, Κυρίτσης, Διαμαντόπουλος (63’ Ε. Βαν Ντε Γουίχε), Γιαουπλάρι, Ιακωβίδης, Μπόρας, Πέτσης (86’ Λουμάνι), Σιώμος (70’ Λίτσος), Βλάχος, Κοτζαθανάσης, Ιωαννίδης (85’ Γαλανόπουλος).
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Πολυμέρου, Λάμπος (75’ Αϊδής), Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Διμηνάς (70’ Ρακής), Ζενούνης, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Αναστασίου, Βουρδάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις