Αποφασίζει για “Π. Μαγουλάς” η ΕΠΟ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το παιχνίδι της Νίκης με τον Αιγινιακό θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» και όχι στο στάδιο Φαρσάλων, όπως αρχικά είχε οριστεί από την ΕΠΟ. Κι αυτό, καθώς η Ομοσπονδία έκανε δεκτό το αίτημα του Δήμου Φαρσάλων να μην παραχωρηθεί το στάδιο τόσο στη Νίκη, όσο και στον Πύρασο (ο χλοοτάπητας κινδυνεύει να καταστραφεί από τη συνεχόμενη χρήση).

Λόγω του ότι οι τρεις ομάδες της Μαγνησίας που αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική έχουν γραφτεί στην ΕΠΣ Λάρισας, δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδά τους για τους αγώνες έδρας (μέχρι να λυθεί το θέμα με την ΕΠΣΘ) και να επιστέψουν στην οικεία Ένωση.

Ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ΕΠΟ αποφάσισε σήμερα να οριστεί το παιχνίδι της Νίκης με τον Αιγινιακό (Κυριακή 4/10) στο «Π. Μαγουλάς», καθώς δεν μπορούσε να διεξαχθεί σε κάποιο άλλο γήπεδο του νομού Λάρισας.

Ανοίγει, πλέον ο δρόμος και για την επιστροφή του Ρήγα Φεραίου και του Πυράσου στις φυσικές τους έδρες, αλλά είναι και ένα σημαντικό δείγμα για τη διάθεση που έχει πλέον η ΕΠΟ να άρει την ποινή της ΕΠΣΘ και να επιστρέψει η Ένωση στους κόλπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις