Δύσκολο έργο με Ηρακλή Λ. έχει ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος υποδέχεται στις 15.00 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» τον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος προέρχεται από πέντε σερί νίκες που τον έχουν φέρει στη 2η θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μαζί με τους Θησέα και ΑΟ Σελλάνων.
Ο Αλμυρός με οκτώ βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και σήμερα θέλει το «τρίποντο» για να «ανασάνει» βαθμολογικά.
Ο Στέλιος Αρσένος δεν υπολογίζει στους Αγγελή και Αγιασιώτη που είναι τραυματίες, όπως και στους μόνιμα απόντες Κόκκα και Δημόπουλο.
Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Πολυμέρου, Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Πατσής, Λάμπος, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Δημηνάς, Ζενούνης, Καναβός, Δερμιτζάκης, Φούκης, Ρακής, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Αναστασίου, Μπέικος, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Στέργιος Γκουντέλας, έχοντας βοηθούς τους Γιώργο Παπαλίτσα και Πέτρο Κανιούρα. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Καρδίτσας, ενώ ο παρατηρητής Γιώργος Παπαμίχος είναι της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις