Ξανά στο σκαμνί η Βέροια για τα “στημένα”

Ανοίγει πάλι ο φάκελος για το Ολυμπιακός-Βέροια σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης. Τι κι αν η Βέροια αθωώθηκε από τα πειθαρχικά και μη όργανα του ποδοσφαίρου; Η κατάθεση Πέρεθ αναμένεται να τη φέρει πάλι στο σκαμνί, καθώς ο νέος ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα ζητήσει πιθανότατα να ανοίξει εκ νέου ο φάκελος και να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης.

Επιπλέον προκύπτει κι άλλο ένα σημαντικό στοιχείο έπειτα από την ομολογία-βόμβα του Ισπανού στον ανακριτή διαφθοράς, με την οποία παραδέχθηκε ότι το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 το 2013 στήθηκε.

Αυτή αφορά τη δυνατότητα αίτησης αναίρεσης για διόρθωση της απόφασης με βάσει το άρθρο 32 των κανονισμών λειτουργίας των πειθαρχικών οργάνων. Βλέπετε ως κρίσιμο στοιχείο για την αθώωση της Βέροιας από την επιτροπή Εφέσεων, ήταν και η έγγραφη δήλωση του Πέρεθ ότι δεν συνέβη τίποτα στο επίμαχο ματς.

Η Εφέσεων αθώωσε τη Βέροια όσο και τους εμπλεκόμενους παράγοντες, Αρβανιτίδη-Λαναρή, όμως, το περιεχόμενο της κατάθεσης του Ισπανού στον ανακριτή είναι εντελώς διαφορετικό και δεδομένα θα προκαλέσει εξελίξεις σύντομα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις