Δύσκολη έξοδος στην Τρίπολη για τον Βόλο (pregame)

Στην Τρίπολη βρίσκεται από χθες η αποστολή του Βόλου για το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί το «Θ. Κολοκοτρώνης» θα αρχίσει στις 17.15 και θα μεταδοθεί από το Novasports2.
Θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που θα μπορούσαν να βρίσκονται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και έχουν χάσει βαθμούς σε παιχνίδια που είχαν τη δυνατότητα να τα κερδίσουν.
Οι δύο σημερινοί «μονομάχοι» αποφεύγουν τις ισοπαλίες. Ο Βόλος είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λιγκ που δεν έχει ισοπαλία, ενώ ο Αστέρας έχει να επιδείξει μόνο μία, αυτή με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Ο Χουάν Φεράντο εκ των πραγμάτων είναι αναγκασμένος να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Παναιτωλικό, στο ματς της περασμένης αγωνιστικής. Κι αυτό, καθώς δύο βασικοί παίκτες έμειναν εκτός αποστολής. Ο λόγος για τον Χουάν Μουνίθ και τον Κώστα Μπαλογιάννη. Ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο σημερινό παιχνίδι (μια σημαντική απουσία για τους «κυανέρυθρους»), ενώ ο δεύτερος είναι τραυματίας (αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων με την Σκωτία).
Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή, που είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Φεράρι, Τσαούσης, Λύρατζης, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσίκα, Κορνέζος, Μαξ, Τσοκάνης, Ατιάτ, Τόρες, Ζοάο, Μυστακίδης, Κυζιρίδης, Μάντζης και Γέντρισεκ.

«Σφυρίζει» ο Τσαγκαράκης
Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την Ένωση Χανίων ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό αγώνα. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Σπύρος Βασιλόπουλος από την ΕΠΣ Έβρου και δεύτερος ο Δημήτρης Μαυρουδής από το Ηράκλειο. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία, ενώ στο VAR θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος από την Αργολίδα και βοηθός ο Ιορδάνης Απτόσογλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Μπίκας από την Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις