Ξεχωρίζει το παιχνίδι ΑΕΚ-Άρης στη Σούπερ Λιγκ

Πέντε παιχνίδια έχει το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη να ξεχωρίζει. Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πιάσει την πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Σήμερα (24/11) ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και το κυρίως… πιάτο περιέχει πέντε παιχνίδια. Το πιο σημαντικό της ημέρας θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη (19:30 Novasports 1HD ). Η Ένωση έχει μείνει αρκετά πίσω από την πρώτη θέση, έπειτα και από την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 7η θέση και θέλουν να κάνουν βήμα για τα πλέι οφ.
Στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου δεν θα βρίσκονται οι Νέναντ Κρίστιτσιτς, Τσίκο Ζεράλδες, οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Βίκτωρ Κλωναρίδης, ενώ από την άλλη ο Μίχαελ Ένινγκ μπορεί να υπολογίζει τον Χούλιαν Κουέστα, όχι όμως και τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.
Στις (18.00, PAOK TV) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την 6η της κατάταξης ΑΕΛ και έχει σπουδαία ευκαιρία μετά την γκέλα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη να τον πιάσει στην πρώτη θέση και στους 27 πόντους. Στη αποστολή του Δικεφάλου βρίσκεται ο Ζοζέ Μαουρίσιο, ο οποίος έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν. Από την άλλη πλευρά, στις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα δεν βρίσκονται οι Στοχ – Λάμπρου.
Ο Παναθηναϊκός με τη ψυχολογία ανεβασμένη μετά την τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:30 ΕΡΤ Sports HD ), με στόχο ακόμη ένα τρίποντο που θα τον φέρει κοντά στη ζώνη των πλέι οφ. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς.
Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει (15.00, ΕΡΤ Sports HD ) η αναμέτρηση μεταξύ του Ατρομήτου και του ΟΦΗ. Οι Περιστεριώτες θα βρεθούν στον πάγκο με τους Κορακάκη και Οφρυδόπουλο και στόχο αγωνιστική ανάκαμψη. Οι Κρητικοί θα θελήσουν να συνδυάσουν θετικό αποτέλεσμα με επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.
Τέλος, στις 17.15 (Novasports 2HD) Αστέρας Τρίπολης και Βόλος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 12η θέση με 10 πόντους, στην 10η με 12 οι Βολιώτες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
17:00 ΕΡΤ Sports HD Ατρόμητος Αθηνών – ΟΦΗ
17:15 Novasports 2HD Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
18:00 PAOK TV ΠΑΟΚ – ΑΕΛ
19:30 ΕΡΤ Sports HD Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός
19:30 Novasports 1HD ΑΕΚ – Αρης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις