Σ. Κυριακίδης: Σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας

Στην συμβολή του Στάικου Βεργέτη στην ανάκαμψη της ομάδας, στάθηκε ο Σάββας Κυριακίδης, στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα  της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των “Βολιωτών” τόνισε, επίσης, πως η ομάδα είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει την Καβάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάββα Κυριακίδη:

“Νομίζω πως η ομάδα, τον τελευταίο καιρό, έχει αλλάξει πρόσωπο εντελώς, έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή, ο οποίος πιστεύω ότι ταίριαξε γρήγορα με την ομάδα.

Έχουμε πάρει ψυχολογία κι αυτοπεποίθηση και, αν κι έχουμε πολλές απουσίες, γεγονός που το κάνει πιο δύσκολο για εμάς, πιστεύω ότι, με τη βοήθεια και του Μπαλάφα που επιστρέφει, θα τα πάμε καλά.

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, η Καβάλα είναι μία πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη, με φιλότιμους ποδοσφαιριστές που τα δίνουν όλα σε κάθε ματς.

Όπως πριν από κάθε παιχνίδι, όμως, έτσι κι αυτήν την εβδομάδα, το τεχνικό μας τιμ μας έδωσε την κατεύθυνση, για το πώς θα λειτουργήσουμε, σαν ομάδα, αύριο.

Είμαστε αισιόδοξοι, ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έτσι κι αύριο, πρέπει να έρθει στο γήπεδο, να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσει αύριο, με το χειροκρότημά του, να πάρουμε τη νίκη”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις