Πεισμωμένοι για ΝΙΚΗ στη Χάλκη (pregame)

«Νίκη Βόλου είμαστε και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα εκτός του νικηφόρου» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Κώστας Κρεββατάς, ενώ ο Λεωνίδας Μπίλης, στο ίδιο μήκος κύματος, τόνισε πως οι δυσκολίες όχι μόνο δεν κάμπτουν το ηθικό της ομάδας αλλά το χαλυβδώνουν, δίνοντας το στίγμα του κλίματος που επικρατεί στο κυανόλευκο στρατόπεδο για τον αγώνα με τον Αιγινιακό.

Οι «Βολιώτες» εκτός των αγωνιστικών προβλημάτων, που ακούνε στο όνομα των τραυματιών Κυπτίου και Νάκα, έχουν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των ανεύθυνων κινήσεων της πρώην διοίκησης της ΕΠΣΘ που τους υποχρεώνει να δώσουν έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες του πρωταθλήματος στη Χάλκη και όχι στο «Π. Μαγουλάς». Η ποινή των μείον έξι βαθμών όχι μόνο δεν έχει πτοήσει τους ποδοσφαιριστές της Νίκης, αντίθετα τους έχει πεισμώσει και θέλουν να αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου πως μπορούν να ξεπεράσουν και αυτόν τον σκόπελο.

Ο Λεωνίδας Μπίλης στην αποστολή του αγώνα έχει συμπεριλάβει 21 ποδοσφαιριστές: Αναστασίου, Βέργος, Γρηγοριάδης, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κόλα, Κολημήτρας, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Ταουσιάνης, Χολέβας

Με Γουέλκαμ ο Αιγινιακός κόντρα στη Νίκη

Έκπληξη στην αποστολή του Αιγινιακού στη Χάλκη για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, μιας και ο Γιώργος Φοιρός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γουέλκαμ που ήρθε πρόσφατα στην Ελλάδα. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει επίσης στη διάθεσή του τους Πέντα και Καρακατσάνη που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Στην αποστολή δε συμμετέχουν οι Ζούρκος και Ράτκο. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ράτκο περιμένει την έκδοση του δελτίου του και για το λόγο αυτό λείπει στην πατρίδα του τη Βουλγαρία.

Η αποστολή: Τόλιος, Φαρμάκης, Αραμπατζής, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Δήμου, Αντωνιάδη, Σαββίδης, Δεμηρτζόγλου, Κ.Αχαλινόπουλος, Λ.Αχαλινόπουλος, Γκούρτσας, Πέντα, Καρακατσάνης, Γουέλκαμ, Συμεωνίδης, Γκουδάρας, Ιτσιος.

Διαιτητές

Τον αγώνα ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Αιγινιακό στο Δημοτικό Γήπεδο Χάλκης, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 04/10 στις 16:00, θα διευθύνει ο κ. Δημήτρης Καρατέρπος από την ΕΠΣ Κοζάνης με βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Τσιαμπάση και Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ίδια ΕΠΣ.

Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γιώργος Παπαμίχος από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Προπώληση εισιτηρίων

Σήμερα Κυριακή 04/10 από 09:00-12:00 θα γίνεται προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα ΝΙΚΗ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, από τα γραφεία του Συλλόγου Μαιάνδρου 14.

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις