Βεργέτης: Δεν επιτρέπω να χαλαρώσει η ομάδα

Έτοιμη για να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ασπρόπυργο είναι η Νίκη Βόλου, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη:

“Η ομάδα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει να δουλεύει μέσα στο γήπεδο, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα, και σε αυτό το μοτίβο συνεχίζουμε ασταμάτητα. Δεν πρέπει ούτε οι νίκες, ούτε οι ήττες, να μας κάνουν να λιγοστεύσουμε την ένταση στη δουλειά μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να τραβήξουμε έναν δρόμο και θα τον πάμε μέχρι τέλους. Δεν υπάρχει χαλάρωση στην ομάδα, δεν επιτρέπω εγώ να υπάρξει.

Η ομάδα πρέπει να βγει την Κυριακή στο γήπεδο και να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς. Εμένα μου αρκεί να βλέπω τα παιδιά να διεκδικούν, να ματώνουν μέσα στο γήπεδο. Όταν το βλέπω αυτό, είμαι χαρούμενος, μία Κυριακή θα γελάμε, άλλη, ενδεχομένως, όχι. Εγώ αυτό που θέλω, είναι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια.

Έχουμε εικόνα από την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε την Κυριακή, ξέρουμε τα δυνατά της σημεία, έχουμε μιλήσει στους ποδοσφαιριστές μας, για το πού πρέπει να δώσουν παραπάνω προσοχή κι από ‘κει και πέρα, καταστρώνουμε το δικό μας πλάνο για το πώς εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε από αυτό το παιχνίδι πράγματα. Όλα τα παιδιά είναι δεκτικά στο να προσπαθήσουν και να φτάσουν στην υλοποίηση αυτού του πλάνου, απομένει να το δούμε την Κυριακή”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις